ARK: Survival Evolved PC, PS4, XBOXONE

A Studio Wildcard túlélő MMO-jában egy dinoszauruszokkal tali szigeten ébredsz...

Jól járt az ARK: Survival Evolved fejlesztője azzal, hogy a PS Plusba és a Game Passbe is bekerült a játék

Nagyon úgy tűnik, hogy a fejlesztőknek igenis jövedelmező, ha a játékuk megjelenik a Microsoft és a Sony előfizetéses szolgáltatásában.

Már tölthetőek az Epic Games Store legutóbbi ajándékai

Tegnap este menetrendszerűen futottak be az Epic Games Store legutóbbi ajándékai - ezúttal is két játékot csaphattok hozzá a könyvtáratokhoz!

Megérkeztek az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai

Elszaladt egy újabb hét, így az Epic Games Store is lefrissítette az aktuálisan kínált ajándékait. Ezúttal két nagyszerű indie gyöngyszemet vihetünk haza.

Frissítve: Íme, a PS Plus márciusi felhozatala

Nagyon úgy néz ki, hogy a francia Dealabs megint idő előtt lerántotta a leplet a PlayStation Plus következő hónapban esedékes meglepetéseiről. Ezúttal két játékot említenek biztos befutónak, a szokásos harmadik cím kiléte egyelőre kérdéses.

Frissítve: Íme, a következő adag Game Pass-játék

Lassan esedékessé válik, hogy a Microsoft bejelentse, milyen újdonságokkal bővíti az Xbox Game Pass felhozatalát februárban. A hivatalos bejelentésig egy szivárgás ad ízelítőt a kínálatból.

Fallouttal és Arkkal vár az Xbox Free Play Days

Ugyan a hétvége alatt bőven lesz mire figyelnie a játékosoknak, hiszen elindult a videojátékos fesztiválszezon, az Xbox Free Play Days ismét visszatér, hogy ingyenes játékot biztosítson a megfelelő előfizetéssel rendelkező xboxosoknak.

Kibővített előzetesen az ARK-sorozat

A The Game Awards showján bemutatott ARK: The Animated Series most megkapta a teljes, kibővített előzetesét, így még többet megtudhatunk a népszerű túlélőjáték alapján készült sorozatról.

Rengeteg játékkal bővül az Xbox Game Pass

Tekintélyes játékmennyiséggel bővül az Xbox Game Pass, hogy legyen mivel játszanunk az Xbox Series X/S konzolok megjelenésekor. Az EA Play-integráció szintén a mai naptól lesz elérhető a konzolokon.

ARK: Survival Evolved - így fest Xbox Series X-en

A Studio Wildcard dinoszauruszos túlélőjátéka a next-gen masinákat is becserkészi. Most kifejezetten az Xbox Series X-re hangszerelt változatról kaptunk egy bemutatóvideót, illusztrálva a változásokat.

Xbox Game Pass - íme, a közeljövő termése

A Microsoft közzétette, hogy mely játékokkal bővül az Xbox Game Pass felhozatala október végén, illetve november elején: a lista bőséges, bár egy részét már eddig is ismertük.