Csak januárban jön a Bombshell

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 21.
  • Csúszás
Link másolása
Nem véletlen, hogy mostanában szinte semmit nem hallottunk a 3D Realms felülnézetes akciójátékáról. A fejlesztők megerősítették, hogy idén már biztosan nem jelenik meg a Bombshell.

Mielőtt a Gearbox Software rászólt volna a 3D Realmsre, a játék még Duke Nukem: Mass Destruction néven futott, és a szőke macsó lett volna a főszereplője. Ehelyett kapunk egy dögös csajszit, igaz, emellett csupán a játék címe változott, a stílus nem. A Bombshell egy izometrikus nézetet használó akciójáték lesz, nem kevés RPG-elemmel.

Az eredeti tervekkel ellentétben a játék mégsem jelenik meg idén, ehelyett csak 2016. január 29-én kerül a boltokba PC-n, míg az Xbox One-os és PS4-es változat valamikor utána érkezik.

A Bombshell sztenderd változata 35 dollárba kerül, ám öt zöldhasúval drágábban miénk lehet a Digital Deluxe Edition, amely letölthető betétzenéket, művészeti albumot tartalmaz és béta-hozzáférést garantál a játék előzményeit elmesélő FPS-hez.

Bizony, ilyen is lesz, az FPS Prequel 2016 folyamán érkezik, és igazi retro stílusú lövöldének készül a Duke Nukem 3D motorjával.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...