Ennyi hely kell majd a Just Cause 3-nak PS4-en

Link másolása
Pár bolt a Közel-Keleten jóval a megjelenés előtt elkezdte árusítani a Just Cause 3-at, így kiszivárgott némi információ a játékkal kapcsolatban. Megtudtuk például, hogy mennyi helyre lesz majd szüksége a játéknak PS4-en.

Bő egy hét van még hátra a Just Cause 3 megjelenésééig, azonban a Közel-Keleten néhány bolt már most elkezdte árusítani a játékot. Az egyik korai példány tulajdonosa lőtt pár képet a játék PS-es kiadásának dobozáról, így megtudtuk, mennyi helyre lesz szüksége a játéknak.

A képre közelítve jól kivehető, hogy a játék 37 gigán fog terpeszkedni, valamint, hogy az 1080p-s felbontást is sikerült tartani. (Csak PS4-en, Xbox One-on 900p-ben fut majd.) A dobozos változathoz egy ajándék DLC is jár majd, melynek a kódja a tokban kapott helyet.

A Just Cause 3 december 1-jén landol PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

8.
8.
kimoderált üzenet
7.
7.
Ruga
#6 És te még kommenteled is, ez a komoly :)
Az indexen is elolvasol mindent? Na ugye. Nem érdekel, nem olvasod.
6.
6.
No offense, de azert szegyen, hogy ezt tartjatok minosegi hirnek. Hogy azzal kell helyet kitoltenetek, hogy a jatek hany gigat foglal el!

Mist ez komoly?
4.
4.
Purczi
Kiszivárgott, hogy műanyag tokban fogják árusítani, és kerek lesz benne a lemez. Ez a cikk, kb. ennyire érdekes információkat tartalmaz...
3.
3.
zozo76hun
ja valaki erre a 900p meg 1080p-re elvez el
2.
2.
UncannyDante94
nah mindjárt megint kitör ez a box 900p-s oltógátas..
1.
1.
l4cyk4
"elkezdte árusítani a Just Cause 2-t"

Hiba!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...