Mass Effect: Andromeda szivárgás

Egy Reddit-felhasználónak köszönhetően megtudhattunk pár érdekes részletet az új Mass Effectről, az Andromedáról. A szivárogtató főleg a játékmenettel kapcsolatban közölt információkat, így nincs spoilerveszély.

Sajnos nagyon keveset tudunk az új Mass Effectről, és a megjelenés is nagyon messze van még. Most azonban némi információval szolgálhatunk egy Reddit-felhasználónak köszönhetően, aki kiszivárogtatott egy-két érdekességet a játékkal kapcsolatban. Az alfórum moderátorai szerint a felhasználó bizonyította nekik, hogy az információk valósak, azonban a bizonyítékot nem szeretnék felfedni.  • Ezúttal is két csapattag harcolhat majd mellettünk. Állítólag egy női és egy krogan társra már biztosan számíthatunk.
  • Osztagunk minden tagjának lesz jetpackje, mely megkönnyíti majd a felfedezést.
  • A karunkra szerelt úgynevezett Omnitool több funkciót kap - például pajzsként is használhatjuk majd.
  • A Frostbite motornak köszönhetően élethűbbek lesznek az arcok, valamint rombolható lesz a környezet a harcok során.
  • Testreszabhatjuk a MAKO-t.
  • A főszereplőre pathfinderként, azaz úttőrőként hivatkoznak majd.
  • Egy új űrhajónk lesz, melyet ezúttal már manuálisan és közvetlenül irányítunk, azaz nem a galaxis térképen kell majd makettezni.
  • Ellenfeleink kétlábú élőlények lesznek, a szivárogtató szerint olyanok lesznek, mintha a vorcha és a collector fajok kereszteződései lennének.
  • Állítólag a nem emberi ellenfeleket a Cerberus hajói dobják majd le, de ez még lehet nem a végleges modell.


Nem sok információ, azonban ezek alapján azért már kezd körvonalazódni, milyen játék is lesz a Mass Effect: Andromeda. A megjelenés valamikor 2016 őszén várható.

17.
17.
16.
16.
#15: Tök egyszerű.. nem játszol vele:)
Én fogok..
15.
15.
A ME kettő után és a kapott info alapján iszonyatos negatív érzésekkel vártam a harmadik részt. Nem is kellett csalódnom, számomra teljes megrökönyödés volt. Játékmenet, a hazudott vissza-rpg-sítés, bugyuta plothole bughalmaz történet, deus-es befejezés, a teljes ME alaptétel szemen-köpése után már nem igazán tudok pozitív várokozással a játékra tekinteni. Benne van, hogy meglepnek és kellemes csalódás lesz, de nem hiszem. Picit azt érzem, hogy bele-fásultak / fáradtak a fejlesztésbe és ami infók eddig kiszivárogtak, több a negatív változás, mint amit képes vagyok befogadni... :) Titkon reménykedek, de egyenlőre nagyon pesszimistán állok a címhez... :(
14.
14.
LAZLOW20
Köszönöm szépen a válaszokat.
Egyébként nekem a jetpackröl egyböl Corporate commander jutott eszembe a Modern Warfare Angry Review-ból:Here is what you do.....you add freaking jetpacks!!!!
11.
11.
LAZLOW20
Másnak se jelennek meg a kommentek,vagy nálam van a hiba?
10.
10.
thernielle
#1: Szerintem meg elég baj lenne. Kínkeserves volt végig szenvednem az Inquisitiont, őszintén remélem, hogy a Bioware a lengyelek felé fog fordulni, ha szeretnének valami történetvezetési modellt felcsípni!
Bár kétlem. Igazából mindegy is, mire áhítozunk, mivel Mass Effect, úgyis megvesszük :)
9.
9.
#7: Tudod, beszel kicsi angol. Mit mast varsz itt?
7.
7.
rgerg
Olvassatok mar at a cikkeket mielott posztoljatok oket. Ez is tele van hibavas es az elozo is.
2.
2.
Hunork
@Szelenas
Köszönöm, nagyon jót nevettem
1.
1.
Szelenas
Nagyon Sci-fi Inquisition szaga van, ami nem baj, csak legyen jó!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...