Mass Effect: Andromeda PC, PS4, XBOXONE

Új résszel tér vissza a legendás Mass Effect-sorozat.
Típus:

Mass Effect: Andromeda - lesz 10 órás próbaverzió

Az Electronic Arts megerősítette, hogy a Mass Effect: Andromeda premierjét megelőző héten már játszható lesz a játék első tíz órája. Ehhez mindössze EA Access- vagy Origin Access-előfizetőnek kell lennünk.

E3 2017: Idén is távol marad az Electronic Arts

Az Electronic Arts idén is lemond az E3-as jelenlétéről, és helyette újra megrendezi az EA Play nevű rendezvényt Los Angelesben. Természetesen pont az expó előtt tartja a saját konferenciáját és bemutatóját a kiadó.

Mass Effect: Andromeda - traileren az űrhajónk

Új előzetest kapott a Mass Effect: Andromeda, melyben a játékban található járművekkel ismerkedhetünk meg. Közelebbről is megnézhetjük űrhajónkat, a Tempestet, valamint az új földi jármű is bemutatkozik.

Mass Effect: Andromeda - infók a multiplayerről

Ahogy a BioWare korábban megígérte, a Mass Effect: Andromeda márciusi megjelenéséig folyamatosan adagolja majd a játék eddig nem ismert részleteit. Ezúttal a multiplayer mód került terítékre.

HDR-támogatással jön a Mass Effect: Andromeda

Ez persze önmagában nem új hír, hiszen egy ideje már tudni lehet, hogy a PlayStation 4 Pro képességeire erősen rágyúr majd a játék, de most más platformokra is meg lett erősítve a játékipar új hárombetűs őrülete.

Mass Effect: Andromeda - nem lesz Season Pass

A BioWare menedzsere a Twitteren válaszolgatott a rajongók kérdéseire, így újabb információk derültek ki az új Mass Effectről. Megtudtuk például, hogy bár DLC-k lehetnek, Season Passt nem adnak ki a játékhoz.

Mass Effect: Andromeda - rivalizálnak a Ryder-tesók

Azok után, hogy kiderült, mikor jelenik meg a következő Mass Effect, a BioWare nemcsak egy vicces kulisszák mögötti ízelítővel kedveskedett, de azt is megerősítette, hogy hamarosan friss hírekkel jelentkezik.

Mass Effect: Andromeda - mozgásban a PC-s verzió

Az ígéreteknek megfelelően befutott a Mass Effect: Andromeda legújabb gameplay videója, amit az NVIDIA keynote-ján vetítettek le a CES 2017 apropóján. Rövid, de annál velősebb kedvcsinálóról van szó, amely a PC-s verziót prezentálja.

Hivatalos: márciusban jön az új Mass Effect

A BioWare hivatalosan is megerősítette, hogy márciusban érkezik a Mass Effect: Andromeda, amihez holnap hajnalban egy új előzetest is kapunk. Végül a többször is pletykált megjelenési dátum lett a befutó.

South Park és Mass Effect - kiszivárgott dátumok

A Microsoftnak köszönhetően kiszivárgott két eredetileg is tavaszra ígért játék megjelenési dátuma. A Mass Effect: Andromeda márciusi debütálása régóta nyílt titok, de most az új South Parkról is kiderült, mikor érkezik.