Mass Effect: Andromeda PC, PS4, XBOXONE

Új résszel tért vissza a legendás Mass Effect-sorozat.
Típus:

Szuper hónapot zárt az amerikai játékpiac

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group márciusi jelentése. Ahogy arról már beszámoltunk, a Nintendo Switch tarolt, de az egyébként is erős játékfelhozatal is segített a szép számok elérésében.

Mass Effect: Andromeda - javult a védelem is

A múlt héten élesedett 1.05-ös frissítés nem csupán az arcmimikán javított, hanem frissítette a korábban használt Denuvo védelmet is. Ez azt jelenti, hogy a kalózoknak egy jó darabig le kell mondaniuk a patchről.

Fontos átalakítások várnak az új Mass Effectre

Nem bízta a véletlenre a BioWare, a fejlesztőcég vezetője jelentette be kedden, hogy milyen fejlesztések várnak a sokat kritizált Mass Effect: Andromedára. A következő frissítés már ma megérkezik.

Mass Effect: Andromeda teszt

Az emberiség és a többi idegen faj már kinőtte a Tejútrendszert, így új otthont keresünk. Az Andromeda-iniciatíva az űr határain túli területek felfedezését célozza meg, de 600 évnyi utazás után beüt a baj, nekünk pedig cselekednünk kell.

Brit toplista: még mindig sokan vágynak űrkalandra

A remek nyitány után a tizenharmadik héten se lelt legyőzőre a Mass Effect: Andromeda, ráadásul az első három helyezett sorrendje se változott, így még mindig a LEGO Worlds és a Ghost Recon: Wildlands tanyázik a legjobb háromban.

Brit toplista: az élen kezdett az új Mass Effect

A rekorddöntés házon belül és az idei év eddigi játékfelhozatalát tekintve is elmaradt, egy aranyérem ugyanakkor összejött a múlt hétre a Mass Effect: Andromedának.

Mass Effect: Andromeda - itt az első APEX-esemény

Elkezdődött a Mass Effect: Andromeda első multiplayer eseménye, mely keretein belül új küldetések, karakterek és fegyverek várják a játékosokat. Az APEX-küldetések természetesen ingyenesek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre nyakunkba vehetjük az Androméda-galaxist, és még saját trollunk is lehet majd. Ezúttal is összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját, lássuk, mi vár ránk a következő napokban!

Egyelőre nem javítják az új Mass Effect animációit

Habár a Mass Effect: Andromeda próbaváltozata meggyőzött minket, akad néhány igen bizarr hibája az új résznek. A rossz hír, hogy a megjelenéskor ezek még tuti benne lesznek a programban.

Mass Effect: Andromeda - 4K- és HDR-bemutató

Mindenki számára elérhető a Mass Effect: Andromeda tízórás kipróbálható változata, és bár az első visszajelzések szerint technikai szempontból több sebből is vérzik a játék, ez az előzetes megmutatja, bőven van kraft még az új részben.