Mass Effect: Andromeda PC, PS4, XBOXONE

Új résszel tért vissza a legendás Mass Effect-sorozat.
Típus:

Mass Effect: Andromeda - így marad a single player

A BioWare a Mass Effect hivatalos honlapján jelentette be a talán nem is olyan meglepő hírt, amely szerint már nem érkezik újabb tartalom és frissítés az egyjátékos kampányhoz, csak a multiplayert foltozgatják a jövőben.

Elhunyt Corey Gaspur, a Mass Effect tervezője

A BioWare közölte a hírt, miszerint a Mass Effect és a jelenleg is fejlesztés alatt álló Anthem vezető dizájnere, Corey Gaspur sajnálatos módon életét vesztette. A remek szakember közel egy évtizedig dolgozott a csapatnak.

Mass Effect: Andromeda - próbaverzió mindenkinek

Az Electronic Arts mindenki számára hozzáférhetővé tette a Mass Effect: Andromeda próbaverzióját. Tízórás kóstolót kapunk a játékból a vásárlás előtt, az eredményeinket pedig továbbvihetjük a végleges változatba.

Kikerült a Denuvo a Mass Effect: Andromedából

A Mass Effect: Andromeda legújabb frissítésével kikerült az osztrák védelem a játékból. Nem tudni még, hogy a fejlesztők végleg szakítottak-e az Anti-Tamperrel, vagy csak előkészítik a programot a Denuvo új verziójára.

Mass Effect: Andromeda - jönnek a batarianok

A BioWare elkezdte teaselni a Mass Effect: Andromeda következő multiplayer frissítését. A kiegészítő egy új nehézségi szintet hoz magával, és a batarianok visszatérésére is számíthatunk.

Sztorikiegészítő nélkül marad az új Mass Effect

A sorozat korábbi részeivel ellentétben nem készül single player kiegészítő a Mass Effect: Andromedához. A Kotaku értesüléseit három különböző forrásból erősítették meg a BioWare bennfentesei.

Hol csúszott félre az új Mass Effect fejlesztése?

Az új Mass Effect korántsem sikerült olyan jól, mint amire a rajongók vagy akár a készítők számítottak. A Kotaku utánajárt, hogy hol csúszhatott félre a Mass Effect: Andromeda fejlesztése.

Pletyka: parkolópályára került a Mass Effect

A Kotaku több forrásból is úgy értesült, hogy az Electronic Arts parkolópályára tette a Mass Effect-sorozatot, és a játékot fejlesztő BioWare Montrealt is lefokozta. A BioWare-nél most mindenki az új címre fókuszál.

19 millió játékosnál jár a Battlefield 1

A megjelenési tervek részletezése után következzenek a nyers számok! Az Electronic Arts az elmúlt negyedévre és a teljes pénzügyi évre vonatkozóan is beszámolt a teljesítményéről.

Szuper hónapot zárt az amerikai játékpiac

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group márciusi jelentése. Ahogy arról már beszámoltunk, a Nintendo Switch tarolt, de az egyébként is erős játékfelhozatal is segített a szép számok elérésében.