Yoshinori Ono öt évre tervez a Street Fighter V-tel

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 23.
  • Hír
Link másolása
Noha a Capcom bunyós játéka csak jövő év elején jelenik meg, a sorozat atyja, Yoshinori Ono már arról beszél, hogy mennyi ideig érkeznek új tartalmak a Street Fighter V-höz. Úgy tűnik, 2021-ig számíthatunk új karakterekre.

Az Eurogamer interjújában megkérdezték a sorozat producerétől, Yoshinori Onotól, hogy mégis mennyi ideig tart majd, míg a premierkor elérhető 16 karakter felzárkózik az előző rész 44 karakteréhez.

Ono szerint ez attól függ, hogy a játék miként teljesít majd a megjelenés után, bár az "egyszerű matematika azt sugallja", hogy öt évig támogatják a játékot, hasonlóan a Street Fighter IV-hez.

Mint ismert, a Capcom szakít a korábbi üzleti modellel, csak egyféle verzió lesz a játékból, azaz tutira nem lesznek Super- és Ultra-kiadások, és minden tartalom online érkezik majd: a kisebb, egyensúlyért és finomhangolásért felelős frissítések ingyenesek lesznek, míg a konkrét játékmenetbeli tartalmak (például a karakterek) egyesével lesznek megvásárolhatók.

A legnagyobb kérdés tehát, hogy meddig lehet fenntartani a játékosok érdeklődését. Ha minden jól megy, és a rajongók vevők lesznek rá, 2021-ig érkezhetnek új tartalmak.

A Street Fighter V 2016. február 16-án jelenik meg PC-re és PS4-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...