Ingyen tölthető a Hitman 2: Silent Assassin

Link másolása
December elsején 15. szülinapját ünnepli majd a Hitman-sorozat, így a Square Enix egy kis ajándékkal készült a rajongóknak. A sorozat talán legnépszerűbb epizódja, a Hitman 2 ingyen elvihető a kiadó áruházából.

Jövő kedden lesz napra pontosan 15 éve, hogy megjelent az első Hitman-játék. A sorozat máig nagy népszerűségnek örvend - az új rész épp jövő márciusban jelenik majd meg. A játék kiadója úgy döntött, hogy kedveskedik egy kis ajándékkal a szülinap (és a Black Friday) alkalmából, ezért ingyen elérhetővé tette a Hitman 2: Silent Assassint.

 

A játékot csak a hétvégén tudjuk ingyen letölteni, azonban véglegesen megkapjuk az aktiválás után. Az ingyenes Hitman 2 letöltéséhez először a Square Enix saját boltjában kell megkeresni a játékot, és a bejelentkezés, valamint a kosárba helyezés után a promóciós kódhoz beírni az elmés "FreeSilentAssassin" (idézőjelek nélkül) kódot. Ezután csak be kell fejezni a "vásárlást". A nagy érdeklődés miatt néha akadozik a rendszer, ezért ha nem működik, érdemes később visszanézni.

Egyébként Steam és az Origin mellett a Square Enix online shopja is akciós hétvégét tart, így érdemes szétnézni.

8.
8.
Nem akadozik a rendszer hanem, hogy esetleg kibaszott nagy kamu?
Folyamatosan azt irta jelentkezzek be. Be voltam.
Meg ennel is jobban, hogy?
Lofasz.
:D
7.
7.
GAMEROD
Egyik leghangulatosabb Hitman rész, a zene kifejezetten tetszik. Leszedni nem fogom mert már vagy 5 éve benne volt ingyenesen valamelyik újság DVD mellékletében.
4.
4.
PrimYaz00
Akkor, ha jól értelmezem, majd kapok 1 kulcsot, amit aktiválni tudok pl steamen? Nem értem miért nem egyszerűbb csak szimplán steamen ingyenessé tenni.
3.
3.
LastDram
#2: Nem feltétlenül. :) Jó 15 éve, amikor a "csakatörtjátéktakonygyerek"-koromban először játszottam az első résszel, annyira megfogott az egész Hitman-világ hangulata, mechanikája, hogy teljesen belebuzultam. Persze a második részt is kiválasztottam ismerősöm másoltatható-játékok listájáról, amit aztán csak komoly kompromisszumok árán sikerült futtatni a kemény 233mHz-es Cyrix procis, Voodoo 1-es grafkártyás gépemen (és nagyjából 12 fps-el).

Lényeg, hogy kibaszott nagyra tudom értékelni a legendás fejlesztők legendás játékainak ingyenes közzétételét. Konkrétan a korai Hitman-epizódok beszerezhetőségének elfelejtettem utánanézni, így kimaradtak a havi egy darab steames régi játék vásárlásokkor.
2.
2.
Tr4nCe
#1: Ez alap, aki imádja a Hitmant. :) Aki meg most szerzi be, majd fikázza a grafikája miatt, hogy milyen randa egy valami szar ez. Hisz ha nem mozog benne a fűszál, akkor megöli az élményt. :)
1.
1.
McDuff
Mááár réges régen megvan :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...