Star Wars: Battlefront - lesz még ingyenes tartalom

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 27.
  • Hír
Link másolása
A Star Wars: Battlefrontot rengeteg kritika éri, amiért az alapjáték tartalmatlan, miközben a szezonbérlet sok újdonságot tartogat ugyan, de méregdrága. Jó hír, hogy azért ingyenes kiegészítőkre is lehet még számítani.

Úgy néz ki, az EA-hez is eljutottak a Star Wars: Battlefront kritikái, mert a játék blogján Patrick Söderlund, az EA Studios vezetője ígérte meg, hogy várhatók még ingyenes tartalmak hozzá. Söderlund új pályákról és Star Cardokról beszélt egész konkrétan, de további részleteket nem osztott meg.


A Battlefront első DLC-je, a Battle of Jakku csakugyan ingyenes lesz, ez két pályát és egy új játékmódot hoz magával, előrendeléstől függően december 1-jén vagy december 8-án. Az már más kérdés, hogy a lényegi extra tartalomért még így is Season Passt kell venni, az 50 dolláros szezonbérlet 16 pályát, 4 hőst, 4 játékmódot és 20 egyéb kiegészítőt, köztük járműveket tartogat a rajongók számára.

35.
35.
Eddie Krueger
#27: Nyugodt lehetsz. Ha Trabant árban lenne (<10$), senki nem rinyálna, csak az extrém hülyék, hogy nincs kilincs, duda, ablaktörlő, egyéb dolgok, amik igazából nem szükségesek ahhoz, hogy eljuss A-ból B-be. Ahhoz hogy legyenek, ki kell fizetned még egyszer a kocsi árát. Mivel Ferrari árban van, érthető a nyafogás, de a sok vakondnak nem fér a fejébe, hogy a rinyálás miatt az EA nem fog változtatni. Az változtatna maximum, ha az első héten világszerte 10 darab BF3 fogyna. De ahogy a #26-os is írta, meg fogják venni, százezrével, mert feltételezem nagyon nincs más, amivel játszani lehetne.
31.
31.
zozo76hun
Kibaszottul drága? Igen.
Sokallom érte? Igen.
8 ezerért megvenném? Nem. (meg 4-ert se)
Megéri-e ennyiért, ennyi tartalommal? Plane nem.
30.
30.
redsovi
Kibaszottul drága? Igen.
Sokallom érte? Igen.
8 ezerért megvenném? Igen.
Megéri-e ennyiért, ennyi tartalommal? Nem.
29.
29.
zozo76hun
Biztos ereztek hogy gaz a tartalom, gondoltak: "aze' kaptok majd valami ingyenes tartalmat is", csak vegyetek-vigyetek... :)
27.
27.
Zuzda18
Jó kis játék ez.45-ös szinten vagyok benne.
A célja ,hogy szórakoztasson.Visszaadja a star wars érzést?Ennek eleget tesz?Igen.
Akkor hol a baj?
Drága?
Mondta valaki,hogy kötelező megvenni?
Akinek tetszik megveszi,akinek nem,az kihagyja.
Van egy autó,Ferrari F40....jó drága....faja autó...de nézd csak!Képzeld belül nincs még kilincs se rajta,csak egy ócska madzag amivel ki lehet nyitni az ajtaját...rinyál valaki miatta?Nem.
Vagy ugye a top páva cuccok....amiket éhező Indiaiak,vagy épp éhbéren élő Kínaiak csinálnak.Jah az sem baj....értem.
EA meg üzleti szempontból jól csinálja.
Ahogy mindannyian csinálnánk,ha a mi zsebünkbe menne a pénz.
De mondok közelebbi példát.
The VR gondolom ismerős. :D
Egy szutyok rongydarabon ami 300-ft kb,rajta van annyi,hogy "VR" máris 5 rugó.
(Mondtam egy árat,nem néztem utána.)
Eladhatjuk sálnak,és mekkora jó fejek vagyunk......
De akár kisvasutat is építhetünk a "királyunknak".....
Ilyen világot élünk.Pénz,Pénz,Pénz....
26.
26.
kamgecam
#25: Ez a "bizonyos körökben ismert emberke" egy no name senki celeb énekes akinek van egy "rockegyüttese".....nem igazán érdekel bármit is írt volna.
Attól még nevetségesen kevés a content a játékban ez így igaz,de ami van az durván élvezetes.
A cég elmehet a CSÁBA de attól még maga a játék kurva jó.
Én kivárom a year editont és akkor majd tuti vétel lesz,de az is lehet hogy nem bírom kivárni.(bekphatja az Ea ) :P
25.
25.
Prax
Vmék nap láttam egy videót, ami arról szólt, egy bizonyos körökben ismertebb emberkét (én nem ismerem) akart az EA lefizetni, hogy csak szépet és jót írjon a játékról. A fickó írt pár "kedves" sort, és egy törött star wars battlefront dvdről rakott fel egy képet. EA-nél én már semmin se lepődök meg, azon sem, ha tudták volna, hogy ez lesz a reakció rá.
24.
24.
delphijos
Szerintem a Season Pass még bőven ráér, és most 15%-os kupon kóddal 51$ az alapjáték az USA stor-on. Én még mindíg azt mondom hogy sok fél napos játékidejű single game-nél jóval több van benne még így is.
23.
23.
Thor Vath
#17: Igen muszáj, mert a film premierje előtt egy hónappal kellet a játéknak kijönni. A csúszás nem volt opció.
21.
21.
Kocsis92
#12: van akit még érdekel jar-jar környezete? azzal lett volna tele a fórum, hogy takarodjon jar jar minden formája a játékból :) versenyjátékba pedig sokkal több energiát kellene feccölniük mint amennyinek tűnik, mert ha beletesznek egy ilyen tessék-lássék fogatversenyt, akkor az a baja a fórumozóknak h miért ilyen gagyi miért nem elmélyültebb. ez egy háborús játék, nem verseny.
dcakee: persze belekerülhetett volna többminden az alapjátékba, de ez minden játéknál így van egytől egyig. mortalba miért nem tették bele a karaktereket? gt-be a kocsikat? starcraft2 mértnem egybe jött ki? ezek az alapjátékok, bele kell törődni, nem létezik olyan h kiveszünk az alapjátékból. alapjáték az ami kijön
20.
20.
A játék jó, bár kissé túl casual, az ára pofátlanul drága. Ingyenes tartalomnak örülünk, jól fog jönni majd fél év múlva ha olcsóbb lesz és még játszik vele egyáltalán valaki. ;)

Kedves Fanni! Ki mit vet úgy arat, a személyeskedést Te kezdted, degradáló jelzőkkel, nem is értem ezek után mit vartál. Dcakee-nak van egy stílusa, de azt állítani, hogy nincs igazság abban amit írt, nem kis tulzás. 119 juró egy teljes ( multi only, szamomra így is csak fél ;) játékért Star Wars ide-vagy oda, pofátlan dolog!
19.
19.
kamgecam
Hatalmas a game,csapassátok! :)
16.
16.
Thor Vath
#12: A járékot a 4-5-6-ból csinálták, tehát a víz alatti város alapból kilőve. Viszont időre kellett nekik befejezni az új film premierje miatt, ennyi fért bele. A többi ingyenes/fizetős dlc.
15.
15.
Gumiember
Mit vártak az emberek? Meleg hógolyót? Nem is értem. A DLC-t kiadók királyáról beszélünk. Egyértelmű, hogy egy év múlva kell megvenni mikor kijött az összes cucc hozzá és annyi lesz a teljes pakk mint most az alapjáték. Ennyi!
7.
7.
Ez meg az evenkenti codnal is nagyobb lehuzas, a sok kazuar meg rakapott, mint star wars fanni :-)
1.
1.
Inferno
Naja így kell a szegény Star Wars eajomgót kiforgatni a pénztárcájából :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...