Ingyenes kiegészítőt kap a Lara Croft GO

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Hálaadás alkalmából ingyenes, rengeteg újdonságot és új kihívásokat is tartalmazó kiegészítőt kap a mobilos Lara Croft GO. A meglepetés mellett a Square Enix Montreal azt is megerősítette, hogy most 40 százalékkal olcsóbb lett a játék.

A Hitman GO sikere után Lara Croft is megkapta a maga mobilos mellékágát a Lara Croft GO személyében. Ha még eddig nem szerezted be a logikai feladványokkal és egyéb fejtörőkkel operáló kalandot, akkor most jó hírünk van, a Square Enix Montreal ugyanis mindhárom mobilos változatot - iOS, Android, Windows Phone - most 40 százalékkal olcsóbban kínálja.


A leárazás nem csak a Black Fridaynek szól, a hálaadás ünnepén ugyanis The Shard of Life címen vadonatúj, ingyenes tartalom is érkezik a játékhoz. Ebben 26 új, felfedezésre váró pálya, rengeteg új ellenfél, új drágakövek, szörnyek és megszerezhető régiségek lesznek.

6.
6.
Gykrizsi
#5: Vagyis mindegy, milyen a játék, ha mobilos már nem is ér semmit.
5.
5.
sanada
Elég drága volt, azért 2300 Ft-ot kifizetni egy mobil játékért már elég sok. Lassan elérjük azt a szintet, hogy 10 ezret elkérnek érte. Most 1300 Ft, még így is visítva...
4.
4.
logic5
#2: kimoderált üzenet
3.
3.
Gykrizsi
#2: Komolyan, én sajnállak.
2.
2.
Suciu lazar
Hát most már nem torrentelem le mégegyszer.
1.
1.
logic5
Jöhet, nagyon jó kis game...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...