Első napi javítást kap a Just Cause 3

Link másolása
Jövő hét kedden jelenik meg a Just Cause 3, melyhez - az őszi sikercímekhez hasonlóan - már az első nap egy több mint kétgigás javítást kell majd letölteni. A patch főleg kisebb hibákat orvosol majd.

A mai trendeknek megfelelően a Just Cause 3 sem marad első napi javítás nélkül. Az 1.01-es patch közel 2,8 GB-ot nyom majd PS4-en, és főleg kisebb hibákat fog majd orvosolni.

Javítják a kamerakezelés és a fizikai motor hibáit, valamint a küldetésekből is kigyomlálják az aranylemezre kerülés óta előbukkant bugokat. Optimalizációkat is eszközöl a patch, így a bevilágításon és az animációkon is finomítottak. A patch leírása szerint állítólag kevesebb dugóra lehet majd számítani, valamint a Ricóval harcoló lázadók sem lesznek annyira szemtelenek a hősünkkel.

A Just Cause 3 december 1-jén, azaz jövő hét kedden jelenik majd meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

19.
19.
#15: 117 óra, második nekikezdésre ( az első még retail / dobozos volt és olyan 60-70%-on vittem ki, főleg a main szálra koncentrálva ), most azon vagyok, hogy legalább a frakciók missziói és a települések mind meglegyenek na meg persze a fő szál. Imádom, hogy bármerre megyek, él a játék, eldugott bázis kipucolása után jó érzés bemenni egy nyüzsgő településre, van, hogy csak rendőrökkel és támogató frakciókkal nekiállunk várost-rendezni. A legjobban bevédhető pont amúgy a kikötő benzinkút bevezető szakasza, ott bármeddig kibírom maximális heat-level mellett is ! :D
15.
15.
anarchoid
#4: a masodik resszel ~200orat jatszottam, szal ha csak olyan "szar" mint a 2 akkor nagyon faja kis orulkodos jatek lesz
14.
14.
Jol nez ki es poenos, kb 1-2 oraig, utana mar nem akkora vicc vegig okorkodni benne sztem, de en nem vagyok mervado mert gta 5 se jott be :-)
11.
11.
hedzsooo
#7: Szerintem meg inkább csak el kellene fogadni, hogy mindenkinek más az ízlése játékok terén is és ez a játék cím bizony igen messze van a gyenge játékok kategóriájától.

Írom ezt egyébként úgy, hogy nekem sem tartozik az igazi kedvenceim közé, de megértem azt is, ha valakinek ettől függetlenül igen. :)
10.
10.
Binder
#4: A játék fantasztikus lesz, akár csak az elődje...ezt látatlanban is megmondom!
9.
9.
Binder
A cikk végén el lett írva a dátum...nem 3.-án hanem 1.-én jelenik meg. :)
8.
8.
#4: Tok egyetertek.
Az elso egy akkora fos volt, hogy ha 3000%-ot javitottak a gameplayen meg akkor is egy nagy 0...
7.
7.
#5: Attol, hogy valamit tonnaszam vasarolnak meg biztos hogy jo es forditva.
Az fel se merul hogy a legtobb ember igenyszintje a egy elefantszar aljanak a szintje kb. amikor mar a lapjan hever...
6.
6.
hedzsooo
A hírhez még hozzászólva: amíg valóban csak kissebb hibákkal jelenik meg 1 játék, szerintem OK. Pláne PC-n, ahol nem fix hardverek vannak, hanem ahány PC, annyi alkatrészből állhat jóformán (,kis sarkítással állítva persze).

A kis hibák is lehetnek azonban bosszantóak hosszú távon, így jó, hogy igyekszenek ezeket is orvosolni, már a megjelenés idejére egyből.
+ Jó látni, hogy foglalkoznak vele, de mondjuk más kiadók+fejlesztők nem gyenge fiaskói után az utóbbi években (Néhány ilyen botrányosan kiadott játék, csak a "legjobbakból": Aliens: Colonial Marines, AC: Unity, Batman: AK (aztán voltak olyanok is jópár, amik játszhatóak voltak, de közel sem azt hozták PC-n, mint amit a hivatalos bemutatókon eleinte leközöltek a vásárlók/játékosok felé, pl. Far Cry 3)) már nem csodálom, hogy az okosabb játék fejlesztők és kiadók igyekszenek elkerülni a durva lebőgést, illetve a játékosok -egyébként sajnos jogos- gyanakvó/könnyen durva kritizilásba és panaszáradatba torkolódó hozzáállását 1-1 játék megjelenésénél.
5.
5.
hedzsooo
#4: Nem hinném, hogy attól lettek volna az elődei is népszerű, kedvelt játékok, mert nem voltak jók..., de a g2a.com-on, hogy fél áron árulják, valóban nem kell meglepődni. Meg azon sem, ha valaki onnan veszi meg a steames kulcsát, aztán egyszer csak letiltják a játékát, nem tudja játszani, hiába aktiválta a Steamen...
A játékok kiadói egyre kevésbé tűrik a régió-zárakkal való trükközgetéseket..., pl. az orosz árakat nem amerikai, de még csak nem is magyar fogyasztókra/játékosokra szabták/szánták, ennyi.

Az 576-ra meg 1ébként én is felnéztem tegnap, de én sem vágtam magam hanyat tőlük, de lehet, hogy valaki ennek is örült, sz`al...
4.
4.
#2: Nincs azon semmi érdekes..ugyanolyan fos lesz mint az elődei..ezt látatlanba is megmondom.
3.
3.
Szedjétek már le ezt az 576-os szart! ez nem black friday ...tiszta nevetségesek!!!!
2.
2.
anarchoid
a g2a.com -on felaron aruljak a gammat.... ami erdekes ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...