Javult egy nagyot a Tony Hawk's Pro Skater 5

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 29.
  • Letöltés
Link másolása
Érkezett egy patch a botrányosan elstartolt Tony Hawk's Pro Skater 5-höz. Már a tapasz puszta mérete elárulja, hogy jelentős változásokat léptet életbe, ráadásul nem csak a teljesítmény javult, új tartalmakat is kaptunk.

Már elérhető a Tony Hawk's Pro Skater 5 új, 7,8 GB-ot nyomó javítása. Nem csupán a textúrák lettek szebbek, stabilabban fut a játék is, frissítették a pályaszerkesztőt, és a hálózati kódot is finomították. A felhasználói felületet és az irányítást sújtó kritikákat is meghallgatták a fejlesztők, itt is sokkal barátibb a program, nem is beszélve a multiplayer módokról. Ez utóbbiakból három új került a kalapba: a Daily Grind, a Skate Hoarding és a Manual Mayhem.

De maradjunk a friss tartalmaknál! Két új pályát hozott a tapasz: az Undergroundot és a vadnyugati helyszínt. Ha arra vártál, hogy a Teenage Mutant Ninja Turtles karaktereinek bőrében gördeszkázz, akkor itt a lehetőség. A másik karakter a Tyler, the Creator.

Aki nem tudná, a valaha szebb napokat látott széria visszatérése nem ment simán. A látvány az előző generációt idézte, a játék maga félkész volt, kapott is rendesen az orrára a sajtótól. Reméljük, az új javítással valamelyest jobb lett a helyzet.

Íme, a változások teljes listája. Az előző generációs változatokról továbbra sincsen érdemi információnk.

5.
5.
north
Ez csodálatos xD
Most csak gondoljatok bele egy THPS 5 tulaj úgy gondolja játszik egy kicsit de BUMM az am is fos nettel ami van neki le kell vadásznia 8 GB cuccost :D
és 12 óráig csak a letöltés indikátort bámulja....
MÉGIS EZEK MIT GONDOLTAK? Most már minden játéknál divat lesz megjelenés után kiadandó Super patch :(
Ez kb olyan, hogy megveszed a játékot és nem lesz rajta semmi csak egy letöltés manager (pl.: Steam, origin...stb)
Eléggé kiábrándító a játékipar mostanság....És még csodálkoznak, hogy nem fogy a játék...Mi van így spórolnak a tesztelőkön? Nem csoda ha mindenki előbb le torrentezi :@

Na ennyit a mérgelődésből, vissza dolgozni :D
2.
2.
Yanez
Lócitromra tejszínhab...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...