Katasztrofális lett az új Tony Hawk-játék

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 3.
  • Hír
Link másolása
Úgy néz ki, a Tony Hawk's Pro Skater 5 minden várakozást alulmúlt: az első tesztek szerint nem szabad megvenni a játékot, amely még a méretes első napi javítás ellenére is dugig van bugokkal.

Hiába vártuk a sorozat visszatérését, valahol mélyen sejtettük: a Tony Hawk's Pro Skater 5-ből túl sok jó nem fog kisülni, és ezt igazolta az is, hogy a játékot nem tesztelhette a sajtó a megjelenés előtt, és az első napi peccs is nagyobb lett, mint maga a program.

Mostanra elkezdtek szállingózni az első értékelések, és ha lehet, az új Tony Hawk még a pesszimista várakozásokat is alulmúlta. Négy pontnál többet eddig egy lap sem adott a játékra, sőt, 1-2 pontos tesztekből sincs hiány. Az Eurogamer a nem túl sűrűn osztogatott "Avoid" plecsnivel díjazta Tony Hawk videojátékos visszatérését.

Ami még annak ellenére sem sikerült zökkenőmentesre, hogy rekordnagyságú javítást kapott a játék. A beszámolók szerint még mindig rendkívül bugos a cím, a Polygon még elindítani sem tudta, míg nem hozott létre egy teljesen új felhasználói fiókot az Xbox One konzolján.

Az Activision úgy reagált az idevágó visszajelzésekre, hogy tudnak a játék hibáiról, és már dolgoznak a javításon. Nem sokkal később bejelentették, hogy a jövőben két új pályát és öt új deszkást kapnak a vásárlók ingyen; a gyanúnk szerint ezek fizetős kiegészítők lehettek az eredeti elképzelések szerint, de az általános népharagot úgy próbálja csitítani a kiadó, hogy ingyen elérhetővé teszi az extra tartalmakat.

Egy érdekes teória szerint egyébként összefüggésben lehet a játék minőségével, hogy Tony Hawk és az Activision megállapodása idén lejár - ezért csaphatták össze ennyire az anyagot a fejlesztők.

A Tony Hawk's Pro Skater 5 eddig csak PS4-re és Xbox One-ra jelent meg, a PS3-as és Xbox 360-as változatok november 10-én érkeznek.

12.
12.
Huntertitan
En megvettem es rohadt jo game, bugok patchelve es ugyanaz a retro feeling, mint a thps2 nel. Ennyi :))
11.
11.
Azadojat
Videókat, értékeléseket nézve harmat gyenge lett, ennél még a THPS HD is jobb volt :D :D :D muhahaha
10.
10.
dzsiádzsó
Első videó után lehetett tudni, még ps2 is közép közép lett volna így egy az egyben ezzel a grafikával.
9.
9.
Death-Wanderer
Egyébként kedves hozzàszóló évek óta bele eggyezünk hogy félkész jàtékokat veszünk azt vagy sikerül később patch - vel helyrehozni vagy nem... A Blizzard igy csinàlja. Wow D2 D3 St2
8.
8.
Death-Wanderer
Ehhemmm gondoljunk csak az AC unity re.. Nah meg igen... Ps 1 en a demos th... A vêgén màr drasztikusan sok pontot szereztünk öcsémmel és az csak demo volt...
6.
6.
p3ti
Nem értem miért nem lehet visszatérni a Tony Hawk 1-4 egyszerűségéhez? Emlékszem a PS1es demoval hónapokon keresztül játszottunk...pedig az csak egy 2 perces pályaszakasz volt.
5.
5.
PS4jacksony
"Nagyobb a patch mint maga a program "

Ettől mélyebben szerintem ebben a szakmában nem lehet süllyedni.

Biztos elkérnek érte vagy Ezerötöt :)
4.
4.
strike19
Én nagyon vártam.De ezek szerint nem érdemes megvenni.
Pedig már jöhetne valami jó deszkás játék hol van a skate folytatása?
3.
3.
Zozzancs
Érdekes egy darab bugba nem futottam bele :D régi THPS hangulatot hozza, teljesen jó. Zenék nagyon jól össze lettek válogatva.
2.
2.
Yanez
Mazohistáknak must have.
1.
1.
Ruga
Amikor egy célhardveren bughalmaz egy játék az a játékipar legalja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...