Wild Summer képek és infók

  • Írta: Daks
  • 2006. május 22.
  • Hír
Link másolása
Az OnGames ma fellőtte a netre az idei E3-on is bemutatott Wild Summer első screenshotjait és publikus infóit. Tessék kattintani és élvezni a nyarat!
Az OnGames ma fellőtte a netre az idei E3-on is bemutatott Wild Summer első screenshotjait és publikus infóit. Tessék kattintani és élvezni a nyarat!

A Wild Summer egy Sun City-ben játszódó kalandjáték lesz, melyben egy 16 éves srác nyári kalandjait követhetjük nyomon. Lehet benne csajozni, randizni, haverkodni, strandolni, sportolni és minden egyebet, amit egy hasonló korú tini tenne a nagy iskolaszünet idején.

A játékban mi magunk alakíthatjuk ki karakterünket. Tudunk ruhákat és új napszemcsiket venni, elmehetünk tetováló szalonba vagy fodrászhoz, sőt akár még rossz útra is térhetünk, ha egy nem megfelelő társasággal haverkodunk össze. A Wild Summer egy 2 négyzetkilométeres területen játszódik és érdekesség, hogy több mini-gamet is beleépítettek, mint például a tánc, a darts vagy az agyaggalamb lövészet. Megjelenés 2007. október 10-én.
4.
4.
D O Double G
eh...Ez nagyon mókás :)). Kikeel próbálni biztos érdekes.mit mondjak eléggé eredeti, kárhogy nincs ilyen yó témájú játék mostanság.Vagy csak én nemtok róla :S.
3.
3.
Tocsek
Nekem is tettszik, tuti ki fogom próbálni
2.
2.
Halfer
Jól hangzik a játék lényege ;)
1.
1.
FNorberto
Komoly! Csak az a két négyzetkilóméter kevésnek tűnik( főleg a STALKER 30-ához képest) de amúgy nagyon nagy!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...