Ingyen tölthető a Jade Empire

  • Írta: Shifty
  • 2015. december 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Electronic Arts hónapokkal ezelőtt indított On The House-sorozata decemberben is ingyen tölthető játékkal kedveskedik az Origin-felhasználóknak. Ez pedig nem más, mint a Jade Empire.

A BioWare klasszikus szerepjátéka először 2005-ben jelent meg, Xboxra, de nem sokkal később PC-n és Xbox 360-on is beszerezhető volt. Ugyan a folytatás lehetőségét sose vetette el a csapat, valójában ígérgetéseken kívül komoly erőfeszítést sose tett a BioWare, hogy megvalósuljon sok rajongó régóta várt álma.

Most viszont itt a lehetőség, hogy felelevenítsük a régi emlékeket, az Originen futó On the House-sorozat e havi akciójában ugyanis ingyen tölthetjük a PC-s Jade Empire-t. Mivel nem tudni, meddig él az akció, érdemes minél gyorsabban bezsákolni a játékot.

27.
27.
Juha
Nekem megvan dobozosban, de win7 alatt éppen sikerült elindítani, de fagyott állandóan. Nem ilyen KotoR féle a játékmenet?
26.
26.
DON GONDOCS
1 nap alatt végigjátszottam nagyon rövid, de legalább érdekes volt.
25.
25.
Maximo32HUN
A JE 2-őt nem hivatalosan de törölték anno még azért hogy a csapatot átcsopportosíthassák A ME3 ra azt hiszem egyetlen kép még meg is jelent a jade 2 ről.
24.
24.
Ooorky
#20: Gamer társadalom már csak ilyen, megszoksz vagy megszöksz.

Az, hogy ide kirakod a linket maximum etikátlannak mondható, de más baj nincs vele (ellentétben azokkal akik néha "invite" linkeket böfögnek ide hátha csöppen neki valami).
23.
23.
Shifty
Szépen kérek mindenkit, nagyon gyorsan fejezze be a személyeskedést. Engedjük el az eddigieket és inkább térjetek vissza a hír témájához. Köszi!
22.
22.
B.V.Ampire
A játékról (mert arról szól a cikk), jó. Én anno a Fable után ezt szereztem meg és valamiért nekem jobban tetszett. nincs benne ruhacsere, meg mindenféle fegyver ha jól emlékszem. Ebben inkább képességek vannak és kegyetlen jó sztori. A grafika meg fenomenális ahhoz képest, hogy igen csak nem mai darab.
21.
21.
Szelenas
#19: kimoderált üzenet
20.
20.
pjoco
#18: Figyelj ha ennyire szúrja a szemed akkor kitudod hagyni ezt a kommentet amit írtam elsőnek. Tényleg csak nektek akartuk a jót de többé nem osztok meg itt egy hírt se. A többiek meg majd máshonnan értesülnek mert te igy látod jónak. Van akinek ez nem tetszik oké. Akkor lépj ki a csoportból is és viszontlátásra.
19.
19.
yombi
#18: kimoderált üzenet
18.
18.
Szelenas
#15: előző kollega legalább értelmesen védi a sajátját, te meg itt b*zirud*zol
17.
17.
Szelenas
#15: hatalmas aciók a konzolokszervizeben, most 60% áron sok játék!!!44négy
gigantikus dlc akciók a ps storeon,50% akció rengeteg dlcre, csak DECEMBER 3IG
akciós csirkefarhát a lehel piacon, most 400 ft kilója
Írjál róla blogot leszarom, csináljátok, fórumozzál, osszad facebookon, szórólapozz, csinálj róla netes / tv reklámot, óriásplakátot. Saját pénzen oké, jófejek vagytok, istenkirályok ember. De híreknél nincs helye kommentben
16.
16.
yombi
#14: Hát eddig nem sok a hírel kapcsolatos komment jött! Lehet hogy azért mert már mindenki tudott rólla és ide csak késöbb tették ki?! :O
15.
15.
Kenian
#14: kimoderált üzenet
14.
14.
Szelenas
#13: csináljátok, nem érdekel, de a hírről szeretnék véleményeket, kommenteket olvasni, nem egyéb csoportok promozását, és ne sajnálj
13.
13.
pjoco
#12: Jah és még valami az oldalunk azzal acéllal készült hogy olcsó játékokat osztunk meg veletek hogy ne a bolti áron vegyétek meg marha drágán. Steam, Origin hasonló társai túlságosan drágák. Mi pedig alternatív biztonságos oldalakat nyújtunk ahonnan olcsóbban is meglehet vásárolni eredeti játékokat. Szóval az csak plusz ráadás hogy néha kidobálunk ingyen kulcsokat a tagoknak. Nem hogy örülnél neki inkább. Dehát a mohóság nem ismer határokat.
12.
12.
pjoco
#9: Sajnállak nagyon. A kulcsokat saját pénzből vesszük. Szóval nem fogunk 1400 embernek játékokat ingyen adni. Ezért vannak nyereményjátékok. Egyébként meg valamit valamiért. Jó hogy nem értesítünk téged ha van egy CD kulcs kirakva. Ha nem tetszik ne olvasd a hozzászólást.
11.
11.
markoci555
Steamen vettem jó olcsón de win7-en nem ment, azóta tartogatom hogy majd valamikor csinálok valamit az ügyben...
10.
10.
skyzero
#4: Nálam kevés az fps win 10 alatt.vagy lehet amd kártya miatt(driver)nem tudom.
9.
9.
Szelenas
#7: vagytok 1400an a csoportban és kin van egy cd kulcs vmire, annak jó aki egész nap csak frissítgeti, hátha szerez vmit
8.
8.
Szelenas
#7: megnéztem és megbántam, nem egy hírnél láttam már a hírdetésed, menjél fórumra vagy blogra, ott hírtesd
7.
7.
pjoco
#5: Nem reklám. Csak köthető a hírhez mivel pont ilyen ingyenes játékokat osztunk meg. Nálunk már tegnap kint volt hírbe mivel naprakészek vagyunk. Amúgy meg gyere és nézz szét meglátod nem bánod meg.
5.
5.
Szelenas
#2: hallod ne itt reklámozz már
4.
4.
Raam989
Win10 alatt fut normalisan, nincs kompatibilitasi problema? Csak mert legutobb a red alert 2 is otvarosan ment, holott a vas megvolt hozza boven...
3.
3.
Caleon
Ezt nagyon szeretem, jöhetne belőle egy új rész.
2.
2.
pjoco
Igen ingyenes lett. Múltkorákban már kirakták szerintem véletlenül mert nem lehetett tölteni. A lényeg gyertek az olcsó játékok egyvelege csoportunkba és ott minden nap megosztjuk az ingyenes valamint leárazott akciós játékokat, valamint december lévén Nyereményjátékot tartunk. Egész hónapban CD kulcsokat osztunk meg a tagok között és nem kell érte semmit se tennetek csak csatlakozni hozzánk.

https://www.facebook.com/groups/O.J.E.csoport/?fref=ts
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...