TV-re költözik a Rambo

  • Írta: Shifty
  • 2015. december 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy hosszas tárgyalássorozat végére tett pontot a FOX, így hamarosan megkezdődik a Rambo TV-re költöztetése. Egyelőre bizonytalan, hogy Sylvester Stallone visszatér-e, de a történet állítólag rá és fiára koncentrál majd.

A Deadline beszámolója szerint a FOX sikeresen zárta a Rambo: New Blood tévésorozattal kapcsolatos, hosszúra nyúlt tárgyalásokat. Egyelőre csak az vehető biztosra, hogy Sylvester Stallone producerként bábáskodik majd a széria felett, de egyes szóbeszédek szerint az sem zárható ki, hogy John Rambóként is visszatér majd a képernyőre.

A történet valószínűleg Rambo és a nemrég leszerelt Navy SEAL-es fia körül zajlik. Az is biztosnak tűnik, hogy Rambo központi szerepet tölt majd be a sorozat történetében, nem úgy, mint a CBS-nél készülő Beverly Hills-i zsaruban csak beugró Eddie Murphy Axel Foley-ja.

Egyébként nem ez lesz Stallone és a FOX egyetlen közös projektje, hiszen nemrég az is biztossá vált, hogy a Feláldozhatók is sorozatot kap.

9.
9.
kisbiflos
Rambónak, fia? Mikor sikerült neki összehozni? Hol?!
7.
7.
caleb007
#6: Valójában az utóbbi években pont a nagy költségvetésű sorozatok hódították vissza az embereket a tévé elé. Mivel a csatornák saját gyártású sorozatairól van szó, a premier miatt sokan ülnek le a tévé elé tűkön ülve. És most nem feltétlenül a magyarokról beszélek, mert itt sokan megvárják a szinkront vagy feliratot, aztán megnézik online, hanem az Usáról.
Hatalmas üzlet ez még mindig, internet ide vagy oda.
A rádiót is temették mikor bejött a tévé, az újságot is, mikor bejött a rádió.
6.
6.
Neo1989
1. Tegye fel a kezét aki még néz TV-t ,és 2 a Fox inkább ne nyúljon hozzá mert a Fantasztikus 4-essel is bebizonyították h ők egy kontár banda.
Legalább azt ne bántsák ami jó.
5.
5.
KopyAti
Slyt nem kell félteni "nyugdíjas" évei miatt! ;)
Ő legalább tett az asztalra, nem is keveset!
3.
3.
GODL1KE
inkább egy jó dzsungeles fps-et csinálnának. :D
2.
2.
izolee69
Valamivel meg kell finanszirozni Sly nyugdijas eveit. :-)
1.
1.
Yanez
Ez is úgy hiányzik, mint kávéba a citrom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...