Vampyr - újabb részletekre derült fény

  • Írta: Shifty
  • 2015. december 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Hivatalosan az idei E3-on mutatkozott be a Life is Strange alkotóinak legújabb, jelenlegi állás szerint 2017-re időzített játéka, a Vampyr, amiről most friss információk érkeztek.

A PlayStation Blog munkatársainak adott interjút a Life is Strange és Remember Me játékokat is készítő Dontnod rendezője, Philippe Moreau. A téma természetesen a csapat legújabb, 2017-re időzített játéka, a Vampyr volt.


Korábban ugyan rengeteg részletre fény derült már, de a beszélgetés során több újdonságot is megtudtunk. Ismét megerősítést nyert, hogy a Vampyr egy akció-RPG lesz, ahol a felfedezés mellett a nyomozáson, a különböző nyomok követésén lesz a hangsúly. Ehhez rengeteget kell majd társalognunk és mászkálnunk London utcáin, ahol persze veszélyek egész sora vár ránk, így a vámpírképességek mellett különböző fegyverek, mágikus varázserők is rendelkezésünkre fognak állni. 

A legfontosabb tevékenységünk azonban az élelemszerzés lesz. A játékban mindenki tápláléknak tekinthető, viszont a készítők egy olyan morális rendszeren dolgoznak, ami mindig döntési kényszerbe állít minket. Bárkit is szemelünk ki áldozatul, annak megölése következményekkel fog járni. Kihatással lesz a történetre, sőt, az esetek többségében végigkísér minket a teljes sztorin is, így az, hogy két eszünk meg, az a végkifejletet és a képességinket is befolyásolhatja.


A játék főhőse egy Jonathan Reid nevű fickó, aki a háború alatt szanitécként dolgozott, nem mellesleg pedig tudós is, így egy rosszul sikerült vértranszplantációs kísérlet következtében vámpírrá változik. Reid egy racionális ember, így amellett, hogy London szörnyeivel viaskodik, a maga harcát is meg fogja vívni. Megakarja érteni "betegségét", új szuperképességeit.

4.
4.
brummi
Uccsó mondat elváló igekötőjét is és a "két eszünk meg"-et a kép fölött is, plz. :D
3.
3.
Shifty
#1: Jogos, javítottam.
2.
2.
mdr88
#1: egyébként ígéretes játéknak tűnik
(és kellene egy szerkesztés gomb)
1.
1.
mdr88
Most nem azért, hogy kötekedjek, de a cikk közepe és vége kb. ugyan azokat az információkat tartalmazza...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...