TGA 2015: Star Citizen - így fest most a játék

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 4.
  • Videó
Link másolása
A Star Citizen is képviseltette magát a The Game Awardson, egy új kedvcsináló előzetest kapott a játék, amit a projekt atyja, Chris Roberts és az egyik főszereplőt alakító Mark Hamill vezetett fel.

A trailer a folyamatosan fejlesztés alatt álló játék Alpha 2.0 verzióját mutatja be, ez bizonyos támogatók számára már elérhető a tesztszervereken.

16.
16.
Thor Vath
Fuccs :)
Akkor ez kimarad az életemből. Az Elite Dangerous már beta-korában megvolt, nyomom is :)
15.
15.
Dio papa
#8: Felmész a játék odalára, úgy kezdődik: "I'm a pc game".. Viszotn az Elite Dangerous miatt vehetsz Xbone-t kijött.. P :D
14.
14.
torz_on_borz
#13: Nem mondanám. SC és ED között is elég nagy különbségek vannak, nem véletlenül készül tovább az előbbi ráadásul a fejlesztés is máshogy megy . Azt sem szabad elfelejteni, hogy SC-nél az egyjátékos kampányt (SQ42) is fejlesztik ami EDnél ugye nincs...
13.
13.
Naridar
Szépnek szép, de mondjuk engem egy ilyen játékban jobban érdekel a felfedezés meg a kereskedés, mint a harc. Na majd a No Man's Sky...

Amúgy az Elite: Dangerous is '12-ben indult kickstarteren és ahhoz is mostanság jelenik meg a bolygók bejárhatósága, de még folyamatosan bővülni is fog. Ennyi idő kell egy mostani generációs AAA játéknak.
12.
12.
hedzsooo
#2: Még kb. a TES V: Skyrim megjelenése idején, azaz 2011- ben kezdtek hozzá igazán, akkor gyűlt hozzá kellő összeg a Kickstarter-támogatókon keresztül, az adta meg a fejlesztésekhez a kellő kezdő lendületet... Ilyen kaliberű játéknál 4-5 év fejlesztési idő nem pálya, teljesen OK. Mivel itt viszont az elejétől fogva a rajongók/támogatók javaslataival eggyütt megy a fejlesztés, folyamatosan kapjuk róla az infókat. A legtöbb AAA játéknál az első 2-3 év fejlesztési idején nem is ismerjük még a játék címét, csak azok nem rajongói támogatással, hanem nagy kiadók általi finanszírozással készülnek. A Star Citizen jövő év közepe/vége felé lesz már "elkészültnek" mondható, bár után is lesznek mindig frissítések a játékhoz, folyamatos tartalom bővítések. Röviden ennyit most róla, akit valóban érdekel, az úgy is találhat magának már bőven infót róla, ugyanis a fejlesztők semmit sem rejtegetnek.
11.
11.
hedzsooo
#8: Max. majd PS6-ra fogod tudni megvenni...
9.
9.
csoki-gt
8# ez csak pc-re lesz elérhető.
8.
8.
Thor Vath
Ezért a játékért fogok PS4-et venni... Ha ONE-ra tényleg nem lesz :)
7.
7.
torz_on_borz
#2: 3. éve, egy átlag mmo meg minimum 5 évig készül.
4.
4.
kredencferenc
Szépen fest, de egyenlőre csak temperával. De persze ha összekaparnak még vagy 30 misit akkor már olajfestéket is fog tudni használni.
3.
3.
logic5
Mire öregek leszünk kész is lesz :D Elképzelem, ahogy 60 évesen 30 év múlva tolom :D
2.
2.
_NMI_
Egészen pontosan mióta készül?
1.
1.
Dízel
Vajon, ha 2020-ra talán kész lesz a játék fele akkor talan tudunk is majd vele játszani, vagy az optimalizálatlanságának köszönhetően 8 magos proci meg 32 giga ram kell e hozzá? (vagy addigra ez már minimum követelmény lesz.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...