Új PlayStation VR-játékok a láthatáron

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A PlayStation Experience apropóján két új PlayStation VR-bejelentést is kaptunk: az Eclipse-ről most hallunk először, míg a Distance tavaly mutatkozott be, akkor még VR-támogatás nélkül.

A Distance épp a tavalyi PlayStation Experience előtt mutatkozott be, és egy "túlélő versenyjáték" lesz, ami annyit takar, hogy versenyzés közben nem pusztán az ellenfeleinkre vagy a stopperre kell figyelnünk, hanem a pályán elhelyezett akadályokra és csapdákra is, itt ugyanis nem lesz egyszerű eljutni A-ból B-be. Cserébe a futurisztikus terepen nem leszünk a földre szorítva, nagyokat ugrathatunk majd, és ahogy a PlayStation Blogon látható gifek mutatják, még a pályát is elhagyhatjuk.


A tavalyi bejelentés óta sokat fejlődött a játék, továbbfejlesztették a testreszabási lehetőségeket és a multiplayer funkciókat, dolgoznak az egyjátékos tartalmakon, optimalizálnak, és véletlen pályagenerátort is építenek a címbe. A fő attrakció a PlayStation VR-támogatás bevezetése, a játék 2016-ban érkezik PS4-re.


A másik VR-címünket a White Elk nevű Los Angeles-i stúdió szállítja, az Eclipse egy belső nézetű felfedezős kalandjáték, amelynek a története szerint hősünk - miután űrhajójával balesetet szenved - egy ismeretlen bolygón ébred. A rejtélyes planéta sötét titkokat rejteget, ezekre kell fényt derítenünk egy jó adag fejtörő megoldásával. Mindebben segítségünkre lesz az Artifact nevű eszköz is, ami lehetővé teszi, hogy irányítsuk a környezetünket.

3.
3.
SwordFish
én nem látok benne potenciált
2.
2.
poseidon17
Jobban befog sülni mint a psvita. érdekesnek érdekes ki próbálnám de órákat játszani nem lenne olyan kényelmes mint egy joy
1.
1.
Yanez
Tetszik, hogy ezek a VR stuffok ilyen egyediek próbálnak lenni, csak aztán nehogy visszafelé süljön el a dolog. Szurkolok nekije!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...