Final Fantasy VII - epizódokra szabdalva?

  • Írta: Shifty
  • 2015. december 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A hétvégén friss, már játékmenet-pillanatokat is tartalmazó kedvcsinálóval jelentkezett az idei E3-on bemutatott Final Fantasy VII Remake, amiről egy apró, de nagyon fontos részlet is kiderült.

A hétvégén tartotta a Sony a PlayStation Experience-et, ahol az idei E3-on leleplezett Final Fantasy VII Remake is képviseltette magát. A szombaton bemutatott trailer mellett azonban egy nagyon fontos, de egyelőre tisztázatlan részletre is fény derült.

A Square Enix ugyanis kiadott egy közleményt, amiben megerősítik, hogy a remake egy "több részes sorozat" lesz, ahol mindegyik rész teljesen egyedi élményt fog nyújtani. Nem ez lenne az első alkalom, hogy epizódokra szabdalt formában érkezne egy Final Fantasy, hiszen a 2008-ban bemutatott FFIV: The After Yearst is így kaptuk meg. A kiadó azonban ennél több részletet egyelőre nem osztott meg, így tisztázatlan, hogy például mennyibe fognak kerülni az epizódok, vagy azok mennyire kapcsolódnak egymáshoz.

10.
10.
Csoki80
Szerintem sokba van a játék.... Nem hiszem, hogy egybe annyit elkérhetnének érte, ami a "megfelelő" hasznot hozza. Engem meg zavarna, hogy a következő epizód, csak jövőhónapban jön, és nem tudnék haladni... Megvárom amíg egybe megvehető lesz (ha valóban fel lesz darabolva).
9.
9.
DON GONDOCS
Amúgy milyen ironikus (előttem is írták) régen azért volt "feldarabolva" mert nem fért rá egy lemezre de megvetted egybe és örültél. Ma mivan? veszel egy játékot Blu rayen 2szer ráférne a játék, de aztis megvágják XD
8.
8.
zsocc-nrg
Nem értem mért kell epizodikussá tenni, ettől függetlenül must-have mert ez egy igazi klasszikus újjáéledése és nem mellesleg nagyon jól néz ki
7.
7.
DON GONDOCS
5.
5.
shatterhand
#3: Igen. De csak egyszer kellett fizetni.
4.
4.
tupaccc
3. Igen, 3lemezen volt, de azért az teljesen más, mint ebben az esetben lesz. Akkoriban rengeteg játék volt 2-5lemezen, de ez nem azt jelentette, hogy részenként adták ki őket, hanem hogy nem fértek fel 1lemezre.
3.
3.
tardisen98
Úgy halottam, hogy az eredeti Final Fantasy PSX-en 3 lemezes volt.
2.
2.
azureknight0715
fasza.. ennek nemigen örülök..
1.
1.
Perseus84
Jo korai komment :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...