Final Fantasy VII

A széria egyik legjobb részének tartott Final Fantasy VII PlayStation 3-ra. Egyelőre az eredeti játék, később talán remake? Ki tudja...

A PowerWash Simulator Final Fantasy VII DLC-t kap

A Final Fantasy VII-ben Midgar városa igazán koszos... Legalábbis ez derül ki a PowerWash Simulator legújabb frissítéséből.

Jövő héten tartják a Final Fantasy VII szülinapi streamjét

Ahogy arra már utaltak a készítők, júniusban hallunk majd a Final Fantasy VII felől is, a minap pedig pontosítottak a várható eseményeken: jövő héten tartanak majd egy szülinapi streamet a játéknak.

Júniusban a Final Fantasy VII kapcsán is kapunk híreket

Miközben a Final Fantasy XVI következő kedvcsinálójára várunk, ne feledkezzünk meg arról, hogy a Square Enix gőzerővel hegeszti a Final Fantasy VII Remake második részét is - ki tudja, talán ez is bemutatkozik hamarosan!

TGA 2021: PC-re tart a Final Fantasy VII Remake

A Final Fantasy VII Remake-nek idén elkészült a PlayStation 5-re finomított változata, az Intergrade. A játék azonban nem marad már sokáig PS-exkluzív: napokon belül PC-n is kézbe vehetjük a túlméretes kardunkat.

Ezekkel bővül szeptemberben a PlayStation Now

Szeptemberben is újabb játékoknak örülhetnek a PlayStation Now előfizetői – szám szerint hatnak. A Sony igazán színes palettáról válogatta össze az e havi alkotásokat, van miből megtalálni a kedvencünket.

Final Fantasy-játékokkal erősít a PlayStation Now

Örülhetnek a Final Fantasy-rajongók, hiszen a jövő héttől kezdve egészen januárig bezárólag minden egyes hónapban egy-egy Final Fantasy-epizóddal bővül majd a PlayStation Now kínálata.

Még több Final Fantasyt várhatunk a Game Passbe

A Microsoft 2019-ben számos Final Fantasy-címmel ígérte bővíteni az Xbox Game Passt, ám a teljes listát még nem sikerült teljesítenie. A cég szóvivője szerint nincs miért aggódni, 2021 folyamán ezek is rendben megérkeznek.

Íme, az Xbox Game Pass augusztusi újdonságai

Augusztusban sem marad újdonságok nélkül az Xbox Game Pass, a Microsoft az imént felfedte a hónap első felében érkező játékokat. Ezzel együtt - ahogy megszokhattátok - lesz néhány távozónk is.

Három Final Fantasy-címmel erősít a Switch

A Nintendo Direct három fronton is kedvezett a Final Fantasy-rajongók számára. Megjelenési dátumot kapott ugyanis a Final Fantasy VII, a Final Fantasy IX, valamint a Chocobo’s Mystery Dungeon Every Buddy Switch-átirata is.

Klasszikus Final Fantasyk jönnek Switchre

A Nintendo Directben jelentették be, hogy a hibridkonzolra tart a Final Fantasy VII, a Final Fantasy IX, a Final Fantasy X és X-2 remastere, valamint a Final Fantasy XII: The Zodiac Age is.