Mégis jön konzolokra a Gone Home

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 8.
  • Hír
Link másolása
A Majesco Entertainment megerősítette, hogy PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik a The Fullbright Company kalandjátéka, melyben egy olyan lányt alakítunk, aki hosszú idő után hazatér, de nem talál otthon senkit.

Tavaly márciusban írtunk róla, hogy már készül a díjnyertes Gone Home konzolos változata: bár akkor 2014 őszére ígérték a premiert, ebből nem lett semmi, mivel a kiadó akkoriban komoly anyagi gondokkal küldött, így leállították a portolást. Szerencsére a projekt végül feltámadt a hamvaiból, és a Gone Home mégis csak elkészülhet PS4-re és Xbox One-ra.

Ráadásul már január 12-én lecsaphatunk a konzolos változatokra, amiket már a fejlettebb Unity 5 engine-re írták át. Az ínyencek 90 percnyi fejlesztői kommentárnak is örülhetnek majd. Sajnos a Wii U-s verziót hivatalosan is törölték.

A játék története egy fiatal lányról szól, aki egy utazásról hazaérve igyekszik rájönni, hogy hová tűnt a családja otthonról. Szépen végigjárjuk a házat, nyomokat keresünk és levonjuk a konklúziót. A rejtély sokkal összetettebb annál, mint azt elsőre hinnénk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...