A jövő héten jön Xboxra az Ark: Survival Evolved

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 10.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Ark: Survival Evolved korai hozzáférésű változata a jövő héten landol Xbox One-on, jelentette be a Studio Wildcard. Ez a kiadás ugyanolyan lesz, mint a PC-s, nem lesznek kompromisszumok.

December 16-án landol a Microsoft konzolján az Ark: Survival Evolved az Xbox Preview Program részeként. Noha az ára 5 dollárral magasabb (35 dollár), mint PC-n, a Studio Wildcard szerint más kompromisszumok nem lesznek, ugyanazt a játékot kapjuk, mint számítógépeken - legalábbis tartalmilag.

A stúdió alapítója és a játék kreatív direktora, Jess Rapczak az IGN-nek kiemelte, hogy az Ark: Survival Evolved nem egy szimpla dinós anyag, hanem egy multis túlélőjáték. E kettő együtt igazán egyedi élményt nyújt.

Habár az Xbox One-os verzió nem fog olyan őrült tempóban frissülni, mint a PC-s, a csapat azt tervezi, hogy egyfajta "tartalmi egyenrangúság" lesz a két platform között.

A végleges verzió a jövő nyáron esedékes, és többe fog kerülni, mint a korai hozzáférésű változat, szóval ha érdekel a cím, most érdemes lecsapni rá. A PS4-es port szintén nyáron élesedik.

3.
3.
Ooorky
Nekem megvan, de dinós játék akkor Orion: Prelude,
Először poén, de miután kifejlesztettem mindent és megszelídítettem egy T-rex-et átcsapott unalomba.
2.
2.
mestermagyar
Inkább az a kérdés: Ez a játék mire nem jön ki?
1.
1.
roli33
Trailer alapján azt mondom (még ha nem is single-player, hanem multis), hogy végre egy minőségi dínós játék! Nyáron lemezesen is jön a végleges verzió?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...