Dátumot kapott az Elite Dangerous: Horizons

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 10.
  • Megjelenés
Link másolása
Már nem kell sokat várnunk az Elite Dangerous következő nagy tartalmi frissítésére, a Frontier Developments szerint a jövő héten élesedik a Horizons csomag. Ennek örömére nézzünk bele a bolygókon való landolásba!

Az Elite Dangerous első nagyobb tartalmi frissítése, a Horizons december 15-én érkezik a Frontier Developments szerint. A csomag megvásárlása csak egy lépés, 2016 folyamán érkeznek majd hozzá frissítések és további kiegészítések.

De nézzük, mit kapunk most! Hajónkkal végre leszállhatunk a bolygókon is, amiket aztán bejárhatunk és felfedezhetünk. Megjegyeznénk, több milliárd levegőtlen planéta van a galaxisban, szóval egy ideig elleszünk velük.

2016 folyamán élesedik a craftolás és a loot-rendszer, hajónk legénységét immáron más játékosok is megszemélyesíthetik, parancsnokunkat részletesen testreszabhatjuk, és ha szorul a hurok a nyakunk körül, hajónkról Fightereket indíthatunk, hogy azok vadásszák le az ellenséget.

Ezen kívül új hajók és küldetések érkeznek jövőre, élesedik a Close Quarter Combat, amely egyfajta multis arénaharc lesz.

3.
3.
rapapa
Ez a hír vajon One-ra is igaz, vagy kizárólag a Pc-seknek szól?
2.
2.
Cooper911
Egyrészt ez a dátum csak egy terv, simán csúszhat egy két hetet másrészt nem lesz mindenkinek azonnal elérhető.

"This will initially be termed an ‘Early Access’ release to highlight our normal process to our broad audience, some of whom have been with us since the start, but many have joined our community very recently."
1.
1.
Necreon
Amit még érdemes lenne hozzáírni: az üzleti modell. Nem kell megveni az Elite-et és a Horizons kiegészítőt, elég megvenni a Horizons-t és jár vele az alap. Sőt, ha jövő ilyenkor kijön a következő kiegészítő, abban benne lesz az alap+Horizons is.

Ami változott még tegnap óta, hogy aki megveszi a Horizons-t mint "belépő" (azaz nincs alapja), az eddig várhatott a Horizons megjelenésre az alappal is, de tegnap óta ezt is feloldották. Illetve akinek megvan az alap, a megjelenés után még határozatlan ideig aktív preorder discount-ot kap 10 font / 13 euró / 15 dollár értékben a Horizons-ra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...