DICE: most az új Battlefield következik

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár a Star Wars: Battlefront bővítése még hátravan, és az új Mirror's Edge sem jelent meg, a DICE egy része már elkezdett a csapat következő projektjén dolgozni, és ez az új Battlefield lesz.

A hír persze nem annyira meglepő, hiszen az Electronic Arts maga jelentette be korábban, hogy a jövő év végén számíthatunk a soron következő Battlefieldre.

Helyzetjelentésnek viszont éppen jó, hogy a DICE egyik direktora, Dan Vaderlind a Twitteren jelezte: a Battlefront befejezése után elkezdett az új Battlefielden dolgozni. Mindez azt jelenti, hogy az EA egyre több embert állít rá a következő háborús lövöldéjére, ami vélhetően már készül egy ideje.

Noha a Battlefield-sorozat idén is kapott egy új felvonást, azt a Visceral fejlesztette. Az utolsó DICE-os rész a Battlefield 4 volt, amit azóta is támogat a csapat.

27.
27.
Tokodboy
Szerintem mindenki meglepődött. A hiren.
26.
26.
Neo1989
Én Hardline féle produktumot nem akarok többé látni ideje van már valami normális fősodronyos résznek. Hajrá 5 Várlak az E3-on :)
25.
25.
vorosm10
Én amúgy ha a feje lennék egy Ea-nak vagy Activision-nek(bár ez nem jó példa mert nekik csak az lebeg a szemük előtt h a nagy zsét bezsebeljék aztán basznak mindenre meg mindenkire) tuti hogy szavazást indítanék hogy milyen az XY játékból milyen legyen a következő! Mert régen hallottam már azt hogy "ááááá. pont ilyen témájú játékra vártam"!
24.
24.
leilu
Nekem nem kellene a II.vh.Adják a COD -os fegyvereket a Battlefield katonák kezébe ,csináljanak 8-10 új pályát DLC-be aszt cső.
23.
23.
TheBate
Azért azt vegyétek figyelembe, hogy a szórakoztatóipari trendek határozzák meg a tematikát, nem az, hogy "10+ éve nem volt világháborús BF". Manapság nincs egy berobbanó CoD1, nincs Ryan közlegény a moziban és Elit Alakulat a tv-ben. A VH perpill nem menő.
22.
22.
Thor Vath
Tényleg jó lenne egy WWII rész, de nem hiszem, hogy meg mernék lépni a gadgetek, meg a testreszabhatóság limitáltsága miatt. A sci-fisedéstől meg félek, azzal általában oda az élethűség, meg a taktika. Nagyon szomorú lennék, ha a BF is átmenne "röpködjünk lövöldözve a levegőben 20 métereseket-játékba", arra ott a Halo (sosem csíptem a multiját), meg sajnos mostanában a CoD. Ugyanez áll a "pörgősebb játékmenet kisebb pályákon" kitételre, arra is van más játék, irtó nagy visszalépés lenne, temethetnénk a Battlefieldet. Mitől is lenne akkor "csatamező"? Legalább Battlefront-szintű grafika, több jármű, nagyobb pályák, légicsaták, tankcsordák összecsapása, levegőbe repülő épületek, még nagyobb kooperációra ösztönző játékelemek, ezek vannak az én kívánságlistámon...
19.
19.
ollie92
Nemtudom ti hogy vagytok vele, de jó magam elcsöppennék már egy jó WWII battlefieldtől ! Történelmünk részét újraélni a felújított Frostbite 3 motorral..BRRRR.
AZ egész játékot újra gondolhatnák, Single a picsába ( BF nem erről szól, csak BC) Multin jobb rágyúrni a rush módra. BF4-ben elég gagyi lett a pályatervezés miatt, itt javíthatnának. Újra partra szállni Omaha-beachen, felküzdeni a bunkerekig.
Itt MCOM-ok helyett bumkereket kellene felrobbantani, vagy lövegeket, nem picsa ATM-eket, mint az előző részekben, valamit amiért kelljen harcolni. Perk rendzser is élvezetes lehet, sok mindent be lehet vetni. Amit a legjobban várnák, az igazi dogfightok az égen ! BF4-ben csúnyán elbaszták a légi részt, mint a heli, mint a vadászgépek hatástalanok. Itt komoly haszna lehetne, minden jó lehet csak ötletek kellenek. Igen a játék ipar átlendült a 2. VH hadszíntér felett, de legbelül mindenki arra vágyik, hogy újra japcsira vadásszon a dzsungelben :D Na jó, mindenki máshogy éli meg. Lehetne USA-JAP a Csendes-óceánon, vagy GER-CCCP Európában. Csomó csatát fel lehet eleveníteni. Egy 64 játékossal megtelt Kurszk, tele tankokkal meg káosszal. Ezt várom, az igazi háborút, nem a kibaszott lézerdezignátoros anyámkínját. Hiába dobom ki az álcát, akkor is beszopom a rakétát. Ezt az egészet hagyják a picsába és legyenek stabil AA fegyverek ! Kb ennyit, hát nektek miféle újítás jönne be ?
18.
18.
Stranger
#17: "Inkább kisebb és pörgősebb pályák kellenének."
Még ettől is? Így is már túl CoDos a játék. Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy az embereknek miért tetszik ha minden játék ugyan olyan. Ma a mainstream játékok mind pörgősek és kicsik, semmi változatosság nincs.
17.
17.
roli33
Jöjjön, csak ne érezzem úgy, hogy a BF4-gyel játszok, mint ahogy a BF4-nél olyan érzésem volt, mintha a 3-mal játszanék, ami meg nem jött be. Legyen ötletes a pályafelépítés!, Ne olyan legyen, hogy gyalogolok 5 percet a síkságon, leszed egy sniper, vagy hogy épp mindig elviszik a járműveket az orrom elől, és nem várnak meg a csapattagok. Inkább kisebb és pörgősebb pályák kellenének.
16.
16.
vorosm10
Igazatok van abban is hogy valakinek unalmas lenne mar a 2. Vh-s(en mondjuk imadnam) de unalmas lenne egy modern is! Mar a bf4 is az volt hiszem kaptunk egy felturbozott bf3-mat! Bad company sem lesz mert ha azt eredetibe vissza akarnak adni akkor mind mozgasban mind fegyverrendszerben visszakene fejlodnie a jateknak! En nem mernek talalgatni de ha mondanom kene valamit az az lenne hogy biztos nem jelen korunk technikajaval fogunk jatszani!
15.
15.
Hab
Lehetne első világháborús rész.
13.
13.
mestermagyar
#11: Abban az egyben tévedsz hogy ne lenne scifi shooter. Destiny, Titanfall, az utóbbi 4-5 COD, és a Star Wars battlefront.

Igaz, mindegyik megbukik valahol.
12.
12.
Rakottkrumpli
#10: remélhetőleg a mirrors edge kielégíti ezt a fajta vágyálmot, de ma már a single player is kimegy a divatból ...
10.
10.
crytek
Már egy értelmes ,jó és min 8 órás single player fps- is kéne tőlük mert az útobbi pár évben ezen a téren lószart se tettek le az asztalra.
8.
8.
zozo76hun
baromsagok
7.
7.
zozo76hun
egy jo 2.vilaghaborus Battlefield 5 rendesen odabaszna vegre, nem ilyen hardline baromsagom. istenem, dejo hogy volt belole beta igy nem adtam erte penzt, ahogy a battlefront-ert sem, meg jo hogy azt is ki lehetett probalni. :)
6.
6.
Rakottkrumpli
#4: De komolyan gondoltam. Akármilyen hihetetlen, vannak akiket nem a semmilyen badcompanyk, meg a még semmilyenebb számozott részek fogtak meg.... Lehet érte gyökérnek tartani, de annak a résznek volt hangulata.
5.
5.
Stranger
Na ha megjelenik 2017-ben, pont 15 éves lesz a II. vh-s BF1942. Olyankor már tényleg nem lesz unalmas a téma, ideje visszamenni.
4.
4.
logic5
#3: Ezt te sem gondoltad komolyan remélem :D
3.
3.
Rakottkrumpli
Ilyenkor mindig felcsillan a szemem, hogy hátha egy 2142 folytatás jön, de úgy sincs akkora szerencsém... :/
2.
2.
mestermagyar
Battlefield Bad Company 3 pls.
1.
1.
logic5
A Visceral csúnyán elbukott, de ezt lehetett tudni miután csak az első Dead Space volt valamire való. A többi már a vicc kategóriába tartozott. Remélem többé nem bíznak rájuk semmit!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...