Hivatalosan is bemutatkozott a System Shock 3

  • Írta: Shifty
  • 2015. december 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Ugyan múlt héten idő előtt lepleződött le a System Shock 3, a fejlesztésért felelős OtherSide Entertainment most már hivatalosan is elindította a játék honlapját, ami bőven tartogat meglepetéseket.

Az OtherSide Entertainment múlt héten elindított egy rejtélyes teaser honlapot, a rajongók azonban nagyon gyorsan kitalálták, hogy a csapat a System Shock 3 bejelentésére készül. Érdemes azonban visszanézni az oldalra, az ugyanis rejteget egy-két további apróságot.

Egyrészt egy kérdőívet, amiben a Bostonban székelő OtherSide arról kérdezi rajongóit, hogy milyen platformokon látnák szívesen a harmadik részt. A kérdőívből az is kiderül, nem kizárt, hogy VR-támogatást is kapni fog a jó eséllyel Kickstarteren is szerencsét próbáló játék.

A csapat azonban addig is gőzerővel dolgozik legújabb produkcióján, az Ultima Underworld spirituális örökösének szánt Underworld Ascendanton. Emellett a System Shock-jogokat birtokló Night Dive Studios sem tétlenkedik, a harmadik rész érkeztéig ugyanis újra kiadják az első részt, méghozzá egy remake formájában.

4.
4.
zozo76hun
hasonlo atmoszfera volt benne mint az alien isolation-ban, azt kiveve hogy elo emberrel nem talalkoztal az ss2-ben, es nem loholt a nyomodban egy gyilkologep. csak te voltal es a mesterseges inteligencia, meg valami idegen faj.
2.
2.
SwordFish
Nekem annó teljesen kimaradt az első két rész. Valaki beavatna hogy miért volt olyan jó? Mert az összes top 10 legfélelmetesebb játék toplistán rajta van.
1.
1.
zozo76hun
edes istenem, de jo lenne mar egy jo system shock 3! jo volt az elso resz, isteni volt a masodik is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...