System Shock 3

A System Shock sorozat harmadik része, mely immáron totálisan megfelel a 2007-es igényeknek és a nextgen konzolok által megemelt elvárási szinteknek.

Mi újság a System Shock 3-mal?

A hányatott sorsú projekt körül továbbra is sok a bizonytalanság, és nem túl jó jel, hogy a fejlesztést elkezdő OtherSide Entertainment sem tud fejleményekkel szolgálni. Warren Spector állítja: két éve nyúltak hozzá a játékhoz utoljára.

Rendezőre talált a System Shock-sorozat

A kifejezetten videojátékos tartalmakat célzó Binge hozza tető alá a System Shock sorozatos feldolgozását. A szándékon kívül sokat nem tudtunk eddig a projektről, de most már megvan, ki fog a rendező székében ülni.

Élőszereplős sorozatot kap a System Shock

A Deadline jelentette, hogy a Nightdive Studios és a kifejezetten videojátékokkal kapcsolatos tartalmak streamingelésére koncentráló Binge élőszereplős System Shock-sorozaton dolgozik.

A Tencent segítségével készül el a System Shock 3

Egy beszédes domainfoglalás után már lehetett sejteni, mostanra pedig hivatalossá vált, hogy a kínai Tencent közreműködésével készülhet el a System Shock várva-várt harmadik része.

Még létezik a System Shock 3, mondja az OtherSide

A System Shock 3-ról régóta nem hallottunk semmit, vagy ha mégis, akkor sem jó hírt. A játékra váró rajongókat talán megnyugtatja a fejlesztők vérszegény reakciója, hogy a projekt még mindig fut, de ennél több infót most se reméljenek.

Gondok a System Shock 3 fejlesztése körül

A hírek szerint nem alakulnak túl jól a System Shock 3 munkálatai. Úgy tudni, az OtherSide Entertainment már nem is foglalkoztatja a projekt mögött álló csapatot, ami definíció szerint nem sok jót jelent a játék jövőjére nézve.

Új gameplay teaseren a System Shock 3

Úgy tűnik, szép lassan, de haladnak a System Shock 3 munkálatai, a várva-várt folytatás ugyanis az imént kapott egy újabb gameplay teasert. Erős látványt és atmoszférát ígér az OtherSide Entertainment csapata.

GDC 2019: Teaser traileren a System Shock 3

Elrajtolt az idei Game Developers Conference, Warren Spector pedig a Unity előadásán végre mozgás közben is megvillantotta az Otherside Entertainment régóta készülő, egyébként éppen kiadót kereső játékát.

A Starbreeze dobta a System Shock 3 jogait

A svéd kiadó gyatra pénzügyi negyedévet tudhat magáénak, ami után úgy döntött, hogy a System Shock 3 kiadási jogait eladja a fejlesztőnek. Így talán visszanyerheti a fejlesztés költségeit.

Új koncepciós rajzokon a System Shock 3

Lassan, de biztosan készül a System Shock folytatása, melyből új koncepciós rajzok láttak napvilágot. A játékkal kapcsolatban Warren Spector is megszólalt, aki elárulta, hogyan is illeszkedik majd a mai felhozatalba a sorozat új tagja.