System Shock 3

A System Shock sorozat harmadik része, mely immáron totálisan megfelel a 2007-es igényeknek és a nextgen konzolok által megemelt elvárási szinteknek.
Típus: Akció, RPG

GDC 2019: Teaser traileren a System Shock 3

Elrajtolt az idei Game Developers Conference, Warren Spector pedig a Unity előadásán végre mozgás közben is megvillantotta az Otherside Entertainment régóta készülő, egyébként éppen kiadót kereső játékát.

A Starbreeze dobta a System Shock 3 jogait

A svéd kiadó gyatra pénzügyi negyedévet tudhat magáénak, ami után úgy döntött, hogy a System Shock 3 kiadási jogait eladja a fejlesztőnek. Így talán visszanyerheti a fejlesztés költségeit.

Új koncepciós rajzokon a System Shock 3

Lassan, de biztosan készül a System Shock folytatása, melyből új koncepciós rajzok láttak napvilágot. A játékkal kapcsolatban Warren Spector is megszólalt, aki elárulta, hogyan is illeszkedik majd a mai felhozatalba a sorozat új tagja.

Konzolokra is megjelenik a System Shock 3

Kiadóra talált a System Shock 3, a projektet a svéd Starbreeze karolta fel. A cég olyan játékokért felel, mint a Payday 2, a Brothers: A Tale of Two Sons és a 2018-ban érkező Psychonauts 2. Lesznek konzolos verziók is!

System Shock 3 - befutottak az első concept artok

A Polygon egy kisebb adag infómorzsa társaságában mutatta be nekünk a System Shock 3 első artworkjeit. Ahhoz képest, hogy éveket kell várnunk a megjelenésére, sikerült felcsigázniuk bennünket a fejlesztőknek.

System Shock 3 - Warren Spector is csatlakozott

A bostoni OtherSide Entertainment tegnap egy hivatalos közleményben jelentette be, hogy az eredeti System Shock producere, rendezője és dizájnere, Warren Spector is csatlakozik a csapathoz.

Hivatalosan is bemutatkozott a System Shock 3

Ugyan múlt héten idő előtt lepleződött le a System Shock 3, a fejlesztésért felelős OtherSide Entertainment most már hivatalosan is elindította a játék honlapját, ami bőven tartogat meglepetéseket.

Készül a System Shock 3

Nagy meglepetéssel készült az OtherSide Entertainment az ünnepekre: bár a poént idő előtt lelőtték, azért még így is üt a bejelentésük, miszerint elkészítik a System Shock folytatását.

Bejelentésre készülnek a BioShock fejlesztői?

A BioShockot fejlesztő Irrational Games lassan három titkolózik új projektje kapcsán, azonban ha szerencsénk lesz, pár héten belül lehull a lepel Ken Levine új játékáról!

GDC 2009: Új játékon dolgozik a BioShock csapata

Új játékon dolgozik a BioShockot is jegyző 2K Boston. Hivatalos bejelentés nem volt, egyelőre mindössze egy plakát hirdeti, hogy valami nagy van készülőben.