Star Citizen - ilyenek lesznek a bolygófelszínek

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 17.
  • Videó
Link másolása
Folyamatosan fejlődik a Cloud Imperium masszív játéka, amelyben hamarosan procedurálisan generálódó bolygófelszíneket is meglátogathatunk majd az űrhajóinkkal.

A Star Citizen frissen leleplezett játékelemében már a bolygófelszíneket is meglátogathatjuk. Minden planéta véletlenszerűen generálódik, a felfedezésükre az űrhajónk hangárjából indulunk (még az űrből), a váltás pedig zökkenőmentes lesz - legalábbis az ígéretek szerint.

A játék jelenleg alfastátuszban leledzik, de aki megveszi a kezdőcsomagok egyikét, már játszhat a kész modulokkal. A srácok pár napja jelentették be, hogy már 100 millió dollárnál jár az adománygyűjtésük.

Az alábbi videóban minden valós időben, ingame fut. Mit is írhatnánk erre? Impresszív!

4K-s képek:

22.
22.
Lord Zozo
#12: A baromságaidat még olvasni is rossz!
21.
21.
ioading
A vitába becsatlakozók kedvéért:
A játék honlapja: https://robertsspaceindustries.com/
(olvassatok kicsit mielőtt kiömlik a kaksi a szátokon)

A játékban lévő és később bekerülő űrhajók jelenlegi listája leírással stb:
https://robertsspaceindustries.com/ship-specs

A játék interaktív csillagtérképe(díjazott webes alkalmazás):
https://robertsspaceindustries.com/starmap
20.
20.
ioading
#12: csak azert regisztraltam most hogy valaszolhassak mert enyhen szólva idegesítő vagy: Az olcsó akciós limitált csomag volt az ünnepek alkalmából, $30+áfa, a játék amúgy $45 elővételben, ami olcsóbb mint az átlag AAA címek. Ha egy kicsit is tudnál arról amiről itt ugatsz akkor tudnád, hogy a játék pre alfa változatban van, de ennek ellenére már játszhat azzal ami elkeszült az, aki megvette. Egy GTA 5 is keszült 5 évig, csak te meg a többi rinyáló tudatlan idióta nem hallott róla amikor még csak 3 éve fejlesztették ezért nem is bántotta a kis tudatlan agyacskád. amúgy a kezdő csomagban lévő űrhajó már több mint egy éve a játékban van és használható. A star citizen nem fog 100 millat reklamra költeni mint pl a GTAV, ezért a marketing sokat múlik rajtunk a támogatókon, és ezért nem hagyom és álltalában a SC közösség nem hagyja hogy az ilyen tudatlan trollok mint te olyan híreket meg infokat terjesszenek amik nem igazak. ja amúgy nekem is megvan az E:D, és lehet hogy kész van a játék, de engem a SC még pre alfa változatban is jobban leköt, de amúgy meg nem riválisok, hanem ugyanazon az oldalon állnak, szeretnék ha eljönne a SCI FI simulatorok ideje. Lényeg a lényeg: láthatóan semmit nem tudsz a Star Citizenről, fingod sincs miről hablatyolsz, javaslom hogy ahelyett hogy megnagyobb hulyet csinalsz magadbol, hagyd a dolgot. Ha nem tetszik vagy csóró vagy hozzá ne vedd meg, aztán mindenki boldogabb lesz :)
19.
19.
ZarN
#12: Nagy az isten állatkertje. Nem fogok az SC mellett érvelni neked mert az írásodból látom, hogy a szemellenző rajtad van és nem is fog lekerülni.
Ha utána néznél a dolgoknak, akkor lehet, hogy nem kommentelnél ide hülyeségeket. Érdekes, hogy minden SC cikknél van ilyen idióta mint te. Azt sem tudja, hogy hol tart a fejlesztés, nem olvassa a híreket stb. és odaböfög valamit. Köszönjük szépen a hozzáértő kommentedet, majd kapsz érte egy nyalókát.
18.
18.
Stranger
#14: Annyit sem bír kigondolni a kis agyacskájával, hogy 2-3 éve még nem 100milliónál jártak.
17.
17.
_Tappancs_
#7: szerintem az ottani árra még rámegy a 27%os adó...vagy nem? Egyébként "elfogyott " a 30 dolláros csomag.

Squadron 42 csomag csak annyi, ha csinálnak belőle egy szeletkét azt letöltheted?
16.
16.
torz_on_borz
#14: Hja szerencsétlen nem nagyon tudja miről beszél :D
15.
15.
latis666
Ennél sokkal kevésbé összetett játékokat sem sikerül mindig tökéletesre csiszolni. Gyanítom hogy itt is lesz majd száj húzás ha egyszer megjelenik. Hiszen az egyes elemek majd nem lesznek olyan részletesek mint ha egy játék mondjuk csak FPS vagy csak kereskedelmi. Ennek ellenére szerintem van remény hogy nagyon jó lesz.
14.
14.
Dio papa
Mekkora trollnak kell ahhoz lenni, hogy pl ez után a videó után azt írja, hogy "100m ment el a semmire"... :D Eleve ki mondta, hogy az összes pénz el van költve?
13.
13.
anarchoid
#6: Ja enis tobb szaz ora elittel mondom ezt a hatam mogott ;)

jon ez jon az ekkor akkor hiszem ha latom es ha mar latom
12.
12.
anarchoid
ez egy nagy lufi lesz ami majd kipukkan, milyenmar hogy csak 57$ os pack kaphato mert az olcsobb out of stock ? egy virtualis item hogylehet out of stock ?:) ami meg el se keszult ;) nagy pofajuk van a semmire 100millio dolcsi arra keves amit igertek a sracok de arra eleg hogy elbohockodjanak es a vegtelensegig elhuzzak "fejlesztest"


11.
11.
Yetikee
#7: És mi van benne a 30$-os csomagban?Űrhajó pl.?
Btw köszönöm a választ.
10.
10.
KopyAti
Na most irigylem a high end pc-seket! Remélem nagyon jó játék lesz!
9.
9.
torz_on_borz
#4: Ez most feltétlenül kellett?
Inkább örülni kéne, hogy van 2 scifi játék is, van választás lehetőség attól függően kinek mi jön be.
7.
7.
malibutomi
#3: Most erdemes tobb okbol is:
1. Az alapcsomag altalaban 45$, de most unnepek alatt 30$-ert is van.
2. Most meg nem egyforma ertekben valtjak a dollar/eurot, euroban olcsobbak a csomagok. Ez januartol megszunik.
3. 2016-ban jon a Squadron 42, ezert az ki fog kerulni a kezdocsomagokbol ahogy kozeledik a megjelenes.
6.
6.
ZarN
#3: Ha siettek most akciósan lehet kezdőcsomagot venni. 45€ helyett 30€-ért. Még 690 db van, de gyorsan fogy. Itt informálódhatsz Magyarul és a fórumban is segítenek ha kérdésed van. http://starcitizen.hu/

anarchoid: Sok hajó van és lesz a játékban. Ha ez kész lesz az Elite a nyomába sem érhet. Mondom én ezt úgy, hogy több 100 órát játszottam az Elite-el.
5.
5.
malibutomi
Kis kiegeszeszites. Nem minden bolygofelszin lesz ilyen, a lakottabb bolygokra valoszinuleg csak "kotottpalyan" lehet leszallni, a nagy varosokat sok lenne igy legeneralni.
4.
4.
anarchoid
Elite mar megcsinalta ;) es ott nem 2 hajo van ;) ja es az mukodik ;)
3.
3.
Yetikee
Ha jól értelmeztem,csak két kezdőcsomag van jelenleg,két különböző hajóval nemde?Be szeretnénk ruházni rá haverommal de még bizonytalanok vagyunk.
2.
2.
markoci555
ez kicsit off lesz: Végre faszák lesznek a képek gamekapocson? Nem vezet máshova, nem lesznek rossz linkek? (nem tudom mióta van ez, most vettem észre)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...