100 millió dollárnál jár a Star Citizen

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 13.
  • Hír
Link másolása
Bődületes mennyiségű pénzt költöttek már a játékosok a Star Citizenre, a fejlesztők szombaton jelentették be, hogy 100 millió dollárnál jár a közösségi gyűjtésük. Ezzel együtt a játék új frissítése is elérhetővé vált.

A Star Citizenre 2012-ben kezdett el gyűjteni Chris Roberts és csapata, a Kickstarter-kampányt pedig egyfajta Early Access-modell követte: aki megveszi a játék kezdőcsomagjainak egyikét, már játszhat a kész modulokkal. Az elmúlt három évben döbbenetes mennyiségű pénzt szedtek össze a fejlesztők, tegnap jelentették be, hogy már 100 millió dollárnál járnak.

A pénzt az ígéreteik szerint a fejlesztésre fordítják majd, de arról továbbra sem mondanak semmit, hogy mikor készülhet el a játék. Tény, a Star Citizen óriásira nőtt, nem véletlen, hogy a 65 millió dolláros mérföldkő óta nem is vállalnak be a srácok újabb stretch goalokat.

Azért halad a fejlesztés, épp a minap élesedett az Alpha 2.0 frissítés. Ez Robertsék szerint a játék eddigi legnagyobb bővítménye, többek között ez élesíti a régóta halogatott FPS-modult is.

17.
17.
hedzsooo
Na, a hétvégén szakítok rá időt és ismét frissítem, majd kipróbálom újfent. A támogatás óta 3x próbáltam ki: először a hangár elérte után, majd az újabb modul, az Arena Commander megjelenése után..., aztán pár hónapja, ahogyan vmilyen álloműs is elérhetővé vált (nem ugrik be a modul neve, olyan helyszíneket foglal magában, mint pl. ahol küldetéseket lehet majd felvenni, felszerelést lecserélni, fejleszteni, eladni/venni, stb.)

Én is nagyon várom már, elvégre a legelsők között támogattam, még a Kickstarteren keresztül, de ahogyan a Witcher 3 2x késleletetése, így ennek a megjelenése sem vág földhöz, ha eltolódik 1-2 évet még, csak jó legyen aztán. :)
13.
13.
Stormblast
Nekem is ez jött le No Man's Sky-ból.

- Lehet menni mindenhova!
- Oké, és miket lehet csinálni?
- LEHET MENNI MINDENHOVA!

Nem rossz tényleg amit csinálnak, de a No Man's Sky úgy néz ki nekem, mint ami egy nagyon jó játék alapja lehetne, egy tech demo. Érdekel a dolog, de inkább várom a játék következő részét ha lesz. Aztán persze kiderül mi történik még release-ig, és utána.
12.
12.
malibutomi
#8: Nekem is az a bajom a NMS-el mint HUNRocva-nak..rusnya pasztelszineket latni mindenhol. Azon kivul mivel az egesz proceduralisan generalt, ugyanolyan vagy meg olyanabb lesz mint az E:D..egy nagy galaxis ahol barhova mehetsz, csak nincs mit csinalni.
8.
8.
Skyer
#7: No Man's Sky később lett bejelentve, és előbb megjelenik.
Kevésbé próbál "realisztikus" lenni, mint az ED vagy SC de eddig jobban is néz ki, mint a kettő... Egyik darabokban, másik repetitív fosch™.
7.
7.
malibutomi
#2: Epp hogy nem csak hangarban lehet maszkalni, mar kint van az alfa 2.0, amiben mar benne van az FPS resz, tobbszemelyes hajok, allomasok, egy rendszer kuldetesekkel stb. Youtube: Star Citizen 2.0 kidobb rengeteg talalatot.
6.
6.
malibutomi
#1: Az SC egy teljesen FPS nezetu univerzum, ahol maszkalhatsz a varosban lelodozhetsz masokat, aztan beszallhatsz a hajodba, es elrepulhetsz a galaxis masik vegebe.
Itt a pilota vagy nem a hajo mint az EVE-ben.
5.
5.
mestermagyar
20 milliárd forint?! Remélem vagy 10000-en dolgoznak rajta.
4.
4.
miert van olyan erzesem, hogy ez be fog kerulni a tortenelem legnagyobb atveresei cimu konyvbe evek multan? Ennyi embert behulyiteni, tehetseg kell hozza...100 millio...lol :-)
3.
3.
Stranger
#2: Sokkal nagyobb projekt az SC, nyilván sokkal több dolog készen van a háttérben mint amennyit látunk belőle, csak nagyon alfa még minden. (Én nem követem annyira, hogy ezt tudjam)
Az a lényeg, hogy mondjuk 2 év múlva mi lesz a különbség a 2 játék között, nem az hogy félkész állapotban melyik tudta gyorsabban kiadni.
2.
2.
anarchoid
egyre jobban erzem, hogy nagyot fog bukni a projekt, evek multan is annyit ertek csak el hogy egy hangarban maszkalsz es vehetsz virtualis hajokat (mar ha ez eredmeny)


bezzeg az elite dangerous mar letett valamit az asztalra (ha nemis valami kiemelkedot) megis mindenki ezt a szr SC -t szajkozza ;)
1.
1.
Yetikee
Egyre jobban érdekel a játék,egyedül a körübelüli release date hiánya aggaszt.A Forest is megvan már lassan másfél éve és még mindig bőven nincs kész a játék.Viszont valaki tudna adni némi támpontot,hogy mégis mi a különbség az SC és az EVE:Online vagy Valkyre között?Melyik és miért jobb?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...