Infók a Dark Messiah többjátékos módjáról

  • Írta: fojesz
  • 2006. május 26.
  • Hír
Link másolása
Megérkeztek az első pontos információk a Dark Messiah of Might and Magic multiplayer módjáról. A játék idén szeptemberben jelenik meg, addig irány a nyílt bétateszt!
Megérkeztek az első pontos információk a Dark Messiah of Might and Magic multiplayer módjáról. A játék idén szeptemberben jelenik meg, addig irány a nyílt bétateszt !

A többjátékos mód elindítása után öt kaszt közül választhatjuk ki a nekünk legszimpatikusabb versenyzőt. A Merénylő (Assassin) leginkább lopakodva, rejtőzködve érheti el könnyedén célját: láthatatlanná válva csapdát állít áldozatának, majd a szerencsétlent megmérgezi. A legstrapabíróbb kaszt a Harcos (Warrior): emberünk erős páncélzatának köszönhetően nekiront ellenfelének, hogy hatalmas csapásokkal sújtsa azt. A merénylők legkomolyabb ellenfele a Pap (Priest), ki leleplezve a láthatatlan gyilkosokat csúnya átkokat szór áldozatára - különösen erős remek gyógyító képességének köszönhetően. A Mágus (Mage) ereje is a varázslatokban rejlik, melyeket folyamatosan fejleszthet, hogy még brutálisabban hathasson ellenfelére. Az Íjász (Archer) távolból is óriásit képes sebezni riválisára, ha az nem óvatos - egyszerre több lövést leadva még halálosabb karakter lehet.

A Dark Messiah of Might and Magic multiját Warfare Battle módnak nevezik a készítők: ez egyfajta deathmatch lesz majd, melyben kétszer 16 játékos küzd egymás ellen. A csapatok célja, hogy megszerezzék egymás területeit és elfoglalják kastélyukat. További érdekesség, hogy a folyamatos játék során a karakterek szintet lépnek majd, így tovább bonyolítva az amúgy is finom többjátékos módot.

Ugrás a galériához

Dark Messiah of Might and Magic előzetes

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...