Dark Messiah of Might and Magic

Igazából a szerepjáték, mint műfaji besorolás, nem igazán helytálló, sokkal inkább egy akció orientált FPS, korrekt RPG elemekkel megspékelve. Az elsődleges szempont, hogy a tisztelt gamer szabad kezet kapjon
1610096400

Új játékon dolgozik az Arkane Studios

Úgy tűnik, nem csak a Deathloop az egyetlen új játék, ami készül az Arkane Studios boszorkánykonyhájában, hanem egy még idáig be nem jelentett projekten is dolgoznak a Dishonored- és Prey-játékok alkotói.
1590748200

Húszéves az Arkane Studios

A Dishonoredöt és a Preyt készítő Arkane Studios húszéves. Ünneplésképp megkapjuk tőlük az első játékukat, és ezzel egy időben egy dokumentumfilm is megjelent róluk, amiben egy el nem készült Half-Life-játékot is láthatunk.
1498658422

18 év után távozott az Arkane Studios társalapítója

A francia Arkane Studios egyik kulcsfigurája, Raphael Colantonio közel húsz év után otthagyja a lyoni csapatot. Az úriember a Dishonored és a Prey sikeréhez is nagyban hozzájárult kreatív direktorként.
1440180000

Humble Bundle - újra főszerepben a Might & Magic

Jól emlékeztek, idén már volt egyszer Might & Magic-féle Humble Bundle, most azonban pótolhatnak azok, akik lemaradtak: a legfrissebb Humble Weekly Bundle főszereplője ismét ez a sorozat.
1430564400

Might & Magic-mánia az új Humble Bundle-ben

Jobb későn, mint soha, pótolunk még egy elmaradást: elrajtolt a legújabb Humble Bundle akció, amelyben a főszerepet a Might & Magic-sorozat és annak számtalan felvonása kapta.
1413115200

Heti akciók és leárazások - 41. hét

Egy-két klassz akció mindig felbukkan a neten, mi pedig válogatunk nektek. Egy kicsit megint spórolhattok a hőn áhított játékokon, amiket mindig meg akartatok venni, de sajnáltátok rá a teljes árat. Íme, a 41. heti kínálat.
1305396022

A Valve még nem akar új Source motort

A Valve még mindig nem akar új Source motort fejleszteni, noha az engine nem éppen mai csirke. Nagy gondolatokat nem kell keríteni a dolog mögé, a cég szerint mindössze arról van szó, hogy nagy feladat lenne új kódot készíteni, sokkal jobban tudnak haladni, ha inkább fokozatosan fejlesztik a régit.
1204051320

A Ubisoft is stratégiát akar váltani

A Take Two felvásárlásával kapcsolatos hírekre reagálva a Ubisoft elnöke elmondta, hogy lassan cégének is stratégiát kell váltania, mielőtt az EA mindent elkapkod előlük.
1191408180

Vadi új játékok a GK SHOP-ban

Vadi új játékok érkeztek az imént a Gamekapocs internetes áruházába. A friss anyagok mellett új akciók is indultak, de előrendelés is van bőven!
1179861720

Kiegészül a Dark Messiah of Might and Magic

Még el sem kezdődött a UbiDays, máris özönlenek az újabbnál-újabb információk és érdekességek: többek között a kiállításon be fog mutatkozni a Dark Messiah addonja.