Hivatalos: januárban jön az új Tomb Raider PC-re

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 27.
  • Megjelenés
Formálisan ugyan még nem jelentették be a nagy hírt, a Rise of the Tomb Raider steames adatlapja azonban megerősíti, hogy januárban jelenik meg PC-re az egyelőre Xbox-exkluzív játék.

A Rise of the Tomb Raider kizárólag Xbox One-ra és Xbox 360-ra jelent meg novemberben, azonban jó ideje tudjuk, hogy az exkluzivitás csak ideiglenes, és 2016 elején PC-re, az év végén pedig PS4-re is bemutatkozik Lara Croft legújabb kalandja.

A minap a PC-s verzió megjelenését sikerült pontosítani, a játék steames adatlapja ugyanis megerősíti a korábbi pletykákat, miszerint januárban érkezik a számítógépes változat. Formális bejelentést még nem kaptunk, de az adatlap továbbra is megcsodálható, és bár a napra pontos dátumot sem ismerjük, az Amazon szivárogtatása szerint január 29-én számíthatunk a premierre. Jól hangzik?

197.
donald42
Bizony, mar elo is rendeltem! g2a
196.
Vito01Zoli
#195: Igen. A gond az hogy a regio-t nem engedi megváltoztatni :(
195.
#193: Nem kell új ACC. lehet módosítani nindent..a gépen is a profilodban vagy itt is ha bejelentkezel.

https://store.playstation.com
193.
Vito01Zoli
#192: Hali. Persze. Németben élek német ps plus kártyát vettem, a régiónál németet adtam meg nemzetiségre pedig magyart így pedig a német kódot nem fogadja el. Ha csinálok még egy felhasználót akkor az eredeti felhasználóval is ugyanúgy igénybe vehetem a szolgáltatást? Köszi a választ
192.
kamgecam
#191: Csinálj egy új felhasználó címet és oda a nemzetiségre is németet írj és ott használd fel a psplus-t, szerintem, de nem tudom hogy jó lesz-e, velem még nem történt ilyen.
A playstation plus kártyát gondolom németben vetted?
191.
Vito01Zoli
Hali. Nem tudom hova kéne írnom, de megpróbálom itt is.
A gondom az hogy vettem egy playstation plusz kártyát, de nem tudok regisztrálni. A probléma az, hogy mikor megvettem a ps4-et és bekapcsoltam, ugye email,...stb meg kellett adni.
Namármost én németben élek ezért értelemszerűen a régióba ezt írtam be. Viszont mivel magyar vagyok így a nemeztiségre ezt írtam. És itt jön a gondom, hogy mikor a ps plus kódot beírom akkor hibát ír és ehez azt írja hogy ellenőrizzem a kártyán való zászlót (milyen nemzet).
Hogy tudom átírni hogy ez a szemétláda mindenhogy németnek nézzen vagy esetleg más ötlete valakinek?
Nem szeretnék törölni mindent. Beállításokat átnyálaztam de nem találtam...
186.
DON GONDOCS
Mi megy itt már Skyrim meg Sárkány porno XD
176.
Aries
Az abszolút kedvencem

https://www.google.hu/search?q=skyrim+arrow+in+the+knee&biw=1600&bih=785&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjm__KitITKAhWGiiwKHb6oABAQ_AUIBigB#imgrc=1JDzU3aafSktcM%3A

:""DDD
170.
Aries
Amúgy ami nagyon kiborító tud lenni -.-

https://www.youtube.com/watch?v=p8eFdmrgmwU
152.
gyaloghuszar
#149: lányok beszállhatok?:D
142.
Aries
#140: Engem a körmök nem érdekelnek, de játékokról lehet beszélni. :)
Na ne vedd ezt ilyen komolyan. De amúgy igazad van. Viszont tessék most nincs vita :D
131.
Aries
#129: Én hozzátenném, hogy igazából egész jól el lehet vele beszélgetni amúgy :D
129.
arcadia
kimoderált üzenet
106.
Aries
Borzalmasan :D
Még a sajátom is ;)
104.
Aries
Én nem kínlódok mucikám és nem is kötekszem :)
Kifejtettem a SAJÁT vélmeményem a dologról, amit nem is győzök kiemelni elégszer :D
102.
Aries
#101: Bocsi asszem 2x küldtem ugyanazt a linket.
http://m.cdn.blog.hu/id/iddqd/image/mred/csajok/5_lara_weller05.jpg
101.
Aries
Szerintem jobb lett volna, ha ezt finomítják egy kicsit:

http://orig02.deviantart.net/de3d/f/2009/322/9/8/lara_croft68_by_nicobass.jpg

Meg nem tudom. Camilla Luddington valahogy annyira nem jó modell.
Lara Weller volt az igazi :)

http://m.cdn.blog.hu/id/iddqd/image/mred/csajok/5_lara_weller05.jpg

De mondom. Ez csak az én véleményem :)
99.
Aries
Haha :D
Nekem az arca nem tetszik, a melle az mellékes :D
97.
Adamknight
Gyerekek ez már kezd nagyon unalmassá válni. Ismeritek a mondást, ne etessétek a trollt. Fanni szándékosan fogalmaz kétértelműen, hogy vitát szítson, és addig úgysem fog nyugodni, amíg nem az övé az utolsó szó, akár igaza van, akár nem. Javasolhatnám, hogy lépjünk tovább ettől a majd 1 hetes hírtől? :)
96.
respectpele10
#93 Nincs valami dolgod a konyhában?
89.
Aries
Egyébként az előző részben ugye valóban nincs se sprint sem pedig guggolás, de akkor legalább ragadnád ki, hogy konkrétan melyik részre gondolsz itt, mert itt ketten is megerősítették, hogy van az új részben, méghozzá két link kíséretében.
Mondhatjuk, hogy kész tények elé vagy állítva.

És nem akarok én semmiféle feszültséget generálni, de érzem ebből az fog következni. Ezt a témát baromira nem akartam idehozni, de valahol már annyira elegem van belőle, hogy az ilyen nők miatt (ha az vagy, mert ugye a neved itt lehet bármi) csak jobban általánosítod az összes többit is, az ostoba alpári megnyílvánulásoddal és az érthetelenséged miatt. Én is egy női játékos vagyok és tudod igyekszem nem lejáratni magam. Amióta tag vagyok itt, igaz ritkán kommentálok, de érdekes velem még sosem kötekedett senki, mert igyekszem az eltérő nézőpontom kúltúráltan leírni.

Tönkreteszed az női játékosok renoméját :D
80.
Yanez
Most mar hagyjatok abba, kulonben odasprintelek es mind lehasaltok!
75.
gyaloghuszar
#72: Mondjuk a lenyomott analóg karral való közlekedést én is sprintnek hívnám, mert ugye nem tud végtelen ideig sprintelni, ami ugye a sprint lényege.
Futni meg ugye ahogy mondta a kolléga akkor fut ha előre tolod teljesen a kart.
Az, hogy csak akkor guggol le Lara, mikor akció közeledik egyáltalán nem baj, mivel más esetben nincs rá szükség, hogy guggolni tudjon, mert a leküzdendő akadályok nem olyanok. Ha kisebb lukhoz ér akkor egy automatikus animáción keresztül átmegy rajta ennyi. Ez nem a legjobb, de filmszerűvé teszi (szerintem).
Azon pedig vitatkozhatnánk napestig, hogy ez mennyire jó vagy nem jó, hogy ilyen mozis élménnyé tették ezt is. Szép játék az tuti (és milyen szép lesz pc-n), de a kevesebb lehetőség miatt nem lesz rossz...
A logikai feladatok gyengesége és mennyisége meg az a téma, amihez manapság csak annyit lehet fűzni, hogy erre van igény, hogy gyorsan végigSPRINTELj egy játékon és jöhet a következő. A játékosok nagy része szerintem itt sem áll le és nézi meg az összes zugot elrejtett kincseket keresve...
Mondjuk ebben legalább több tartalom van, mint a Battlefrontban :D (shots fired)
70.
respectpele10
Van benne sprintelés :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...