Star Wars - megvan az egymilliárd dollár

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Folytatódik a Star Wars: Az ébredő Erő menetelése, az új film már össze is hozta az egymilliárd dolláros jegyárbevételt, ráadásul mindezt rekord idő alatt. És hol van még a vége, nem igaz?

Folytatja a rekorddöntögetést az új Star Wars-film, a legutóbbi helyzetjelentés szerint 1,09 milliárd dolláros jegyárbevételnél jár a film, amiből 544,57 milliót köszönhetnek a készítők Amerikának és 546 milliót a világ többi részének.. Ezt a számot egyébként rekord idő alatt hozták össze, alig 12 nap kellett hozzá, míg az előző csúcstartónak, a Jurassic Worldnek 13.

Ezzel együtt egy érdekességre is fény derült a mozival kapcsolatban: Pablo Hidalgo kreatív vezető szerint The Force Awakens eredeti alcíme Shadow of the Empire lett volna. Hogy ezt miért ejtették végül, az nem derült ki, de valószínűleg még időben beugrott valakinek a stábban, hogy 1996-ban már indult egy nagyobb lélegzetvételű Star Wars-projekt, ami Shadows of the Empire alcímmel futott.

Ez A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér közötti történéseket mesélte el egy regény, egy képregénysorozat és egy Nintendo 64-es videojáték közreműködésével. A Shadows of the Empire-t egy saját soundtrackkel és különböző akciófigurákkal is megtámogatták többek között. A sztori nem része már a Star Wars-kánonnak.

60.
60.
Aanash
#59: Akkor vàrok még mindig.
59.
59.
logic5
#57: Van egy Jaku dlc amit semmit nem ér.. Remélem minden DLC ingyen lesz, mert ez így siralmas!!!4!!NÉGY
58.
58.
eszeanna
Én tegnap néztem meg. Tetszett, de egyből a Star Trekre és a Transformesre gondoltam ( halálcsillag-nap összefüggésben). Akik gyerekként látták a szériát, azoknak lehet, hogy már nem szól akkorát. Mindenesetre én várom a többi részt.
Amúgy mindenkinek ajánlom az egyetlen IMAX mozinkat. Élmény volt ez a film is.
57.
57.
Aanash
Amúgy maga a jàték (Battlefront) javult màr valamit màrmint tartalmilag?
A filmet sajnos még nem làttam de vàrós és az se érdekel ha a régi részre hajaz...szórakoztasson azt kész.
56.
56.
jolvokq
én szerintem nagyon jó rész lett ennél jobb folytatást már nem is lehetet volna késziteni alig várom a folytatást az is alap mozi lesz :)
54.
54.
Norbiii
#53: Sok emberben (talán leginkább fiatalokban, de tisztelet a sok kivételnek) van egy amolyan divatból kritizálunk, meg amolyan szidjuk a régit...!

Talán a telefon a legjobb példa erre: Sokan szinte 1-2 évenként cserélnek mobilt, minden alsóbb kategória rossz, nekik a normális mobil 80-100 ezernél kezdődik! Ha nekem "csak" egy 35-40 ezres mobilom van, akkor az már gagyi! :( De ugyanez a játékkonzoloknál is: Ha nincs meg a legjobb, a legújabb, akkor már az elavult, rossz stb...Csak ps3-ad van? Lemaradsz a korral! Ps2-vel játszol? Ősember vagy!

A lényeg, hogy: Ahány ember, annyi vélemény! Valaki ezt gondolja, valaki azt, ezt így kell elfogadni! Kell a kritika, a negatívum és a pozitívum is, és ez így van jól! :)
53.
53.
delphijos
#52: Veled értek egyet. Nem kell szeretni mindent. Ha nem tetszik valami az is OK. De a "fospermet" "rakás szar" stb. jelzőkkel könnyen dobáloznak mapság az emberek. És való igaz, szinte mindennél. Emlékszem, sokan DRUKKALTAK pl. azért hogy ne jussunk ki az EB-re. Ez is milyen? De a politika is ilyen. "Amit a másik csinál az szar. Jó, de mit kéne csinálni? Azt nem tudjuk, de ez szar." Ennél nincs is könnyebb. Sok kritikánál érezni hogy ténylegesen az a cél hogy fogást találjon az illető az adott dolgon. És sok esetben minősíthetelen stílusban, mert az még menőbb, attól még nagyob súlya lesz a dolognak.... Azért annyi tiszteletet meg lehet adni mindíg a készítőknek hogy nem szarozzuk le amit csinált. Ebbe a filmbe is szerintem mindent beletettek. Az hogy nem mindenkinek találkozott az ízlésével, az normális. De meg lehet ezt kultúrált formában is fogalmazni. Ja, és lehet próbálkozni alkotni, előállítani valamit, és belegondolni hogy milyen "jól" fog esni hasonló hangvételü kritikákat olvasni.
49.
49.
_NMI_
#39: Te még mindig itt tartasz? Hányszor is említetted már, hogy elmész GK-ról? Mégis mindig visszajössz, kis hazug.
48.
48.
_NMI_
#42: Jajj... akkor már illett volna leírnod azt is, hogy itt is vannak bőven elvakult emberek, akik letámadnak bárkit, aki egy kicsit is normálisabban fogalmaz meg egy negatív véleményt, miszerint ő hülye, meg nem ért hozzá, meg nem látta, meg nem játszott vele stb... még arra is képesek, hogy elferdített baromságokat/hazugságokat írjanak le, csak azért, hogy a saját elvakult pozitív véleményüket próbálják alátámasztani.
Így teljes az igazság.
46.
46.
kopic
#38: Ahan, szerintem eszméletlen jo lett !:)
42.
42.
Caleon
#35: https://www.youtube.com/watch?v=86mcFm2-rxE

Ez mindent megmagyaráz.

Remélem, hogy a mindent szarozók kisebbségben maradnak a GK-n. Csak "az a baj", hogy valahogy mindig a kisebbség a leghangosabb. Bele is betegednének, ha egyszer egy pozitív véleményt válasz nélkül kellene hagyniuk.

41.
41.
zsoze
Elsonek azt le kell szögezni a S.W-nak nem kell hyp maga a SW egy hyp ha valamit el akarunk adini a SW reklamozzuk nem a termékeket reklámozzuk az Ikonnal. Ez a piedesztára Lucas mar régen felemelte. Annyi elegedetlenkedés van itt a Disney küröl. Emberek míg minoseget kapunk tőlle Uve Boll is rendezhet ha értitek a célzást csak minoseget kapjunk. Teszem azt nekem a Tron a kedvenc filmeim koze tartozott gyerek ként és a Legacyval megoritztek a rajongásomat.

Ez a rész pedig csak egy bevezetés volt hányszor kell elmagyarázni. Én ezért nem kritizálok elsosorban mert rajongo vagyok másod részt 1x lattama filmet még vagy 10x meg kell nézzem ,hogy értékelheto velemeny em legyen elvégre vakon rajongom.

Nagy gratula az 1milliárdhoz. Csak így tovább 3millárdig meg se álljon. :)
40.
40.
godach
#39: "Sajnos azt látom, hogy amekkora szeretettel estem neki annyira nekem kell írni az első hszt :D" lol
39.
39.
godach
#34: kimoderált üzenet
37.
37.
kopic
Holnap megyek megnézni másodjára.:)
36.
36.
Angelwing
A film nem lett rossz,de annyira meg nem is jó hogy ennyit keressenek vele. Csakis kizárólag a túl nagy hype miatt ilyen sikeres és megnézi boldog boldogtalan. Mindegy legalább lesz lóvé megcsinálni a következő részt is ilyen jóra,ha nem jobbra. Én több jedis harcot várok a következő résztől és véletlenül se rakjanak bele halálcsillagot vagy halálbolygót,mert azokból elegem van de nagyon.
35.
35.
Norbiii
Észrevettem, hogy sok ember ráakarja erőltetni az akaratát, a véleményét a másikra, miközben csak egy egyszerű dolgot kéne megérteni: Ahány ember, annyi vélemény és szokás. Ez valamikor egyezik, valamikor nem. Olyan film meg valószínűleg sosem lesz, ami a Földön lévő összes embernek tetszeni fog!
32.
32.
Yanez
Tehat ha valami sikeres, akkor az tulhajpolt, azaz valojaban szar. Ha pedig nem sikeres, akkor ugye azert szar, mert nemhiaba nem sikeres. Nektek semmi sem jo? De komolyan! Valljuk be, hogy ekkora siker nem a semmibol jon, es itt mar nem csak a hirnevnek van koze a dologhoz. Ami jo, az mindenutt jo. Aki pedig nem ert ezzel egyet, az nagyon de nagyon elfogult lehet.
31.
31.
Csoki80
#24: A Derrick-et ne tessék bántani, mert az yo! A Disney is jó (volt) amíg nem kezdtek jönni a magugli ötök meg az oroszlánykirály hatok. Szerencsére sok jó filmet is csinálnak. Szerintem nincs már olyan, hogy Disney, hanem van a név és mögötte több tucat csoport, attól függhet a minőség, hogy melyik készíti.....
29.
29.
AfterLife
#17: Öregem, hogy te micsoda egy értelmiség lehetsz. Klónozni kéne téged, hogy a buták és okosak egyensúlya helyreálljon.
27.
27.
Drazhar
#23: Igen, de ez nem egy új korszak nyitánya volt. Ez kottára ugyanaz volt, mint a New Hope. Ott lett volna előttük végtelen lehetőségek sora, erre megcsinálták "ezt" belőle. Év legnagyobb pofáraesése a film.
26.
26.
mephi
Nézhető, jó is, nem bántam meg, hogy megnéztem, de a köv résznek ennél többet kell nyújtania.
25.
25.
Chrysh
#17: Tán majd Te meghatározod nekünk az ízlésünket, mint vmi égből leszállt kommentharcos és lecsapsz mindenkire, akinek más értékrendje van, mi? Gyökérgyerek...
24.
24.
PS4jacksony
#17: De ha ennyire nem érdekel a Star Wars minek köhögsz ide agyatlanságokat ? ? ?

Ami több milliárd embernek tetszik világszerte de neked nem... tartsd már TISZTELETBEN

Nézzél akkor Derikket vagy kobra tizeneggyet és húzz innen ha nem tetszik a film.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...