HWSW: 2015 legnagyobb sikerei és bukásai

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 30.
  • Hardver
Link másolása
A héten nagytestvérünk, a HWSW is évzárózik, ennek jegyében pedig összeszedték az idei év legnagyobb sikereit és bukásait - indoklással természetesen.

A legnagyobb sikerek listája olyan trendeket és történéseket vonultat fel, amelyekről a srácok szerint érdemes még egyszer írni, így az év végén. Szó lesz a hordható-viselhető eszközökről, a Samsung félvezető-gyártási tevékenységéről, az új iPhone-okról, a Safe Harborról, és a Microsoft felhőiről is. A legnagyobb sikerek listáját erre találjátok!

Ezzel együtt a szokásosnál is több látványos buktát hozott az idei év a techszektorban, különösen a félvezetőgyártók jeleskedtek. A legnagyobb bukásokról szóló összeállításban még egyszer előkerül a Microsoft (ezúttal a kommunikációja miatt), az Android biztonsági szempontból, a Telekom vs. hálózatsemlegesség téma, és külön fejezetet kapott az AMD is. Íme!

2.
2.
Heldengeist
#1: Nem nagy titok, hogy az AMD mélyen ül a fekáliában. Az ATI felvásárlás óta nem tudják magukat tisztességesen összekaparni és a bulldozer architektúra megjelenése óta szó szerint az életben maradásért küzdenek.
1.
1.
markoci555
Beleolvasgattam, annyira nem követem a dolgokat ezért meglepett hogy ennyire mélyponton van az amd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...