Battleborn - újabb két karakter mutatkozott be

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 31.
  • Videó
Link másolása
A Battlebornt javarészt a MOBA-k ihlették, ezért nem meglepő módon erősen karakterközpontú lesz. Huszonöt harcossal indít majd a játék, most pedig újabb kettőt ismerhettek meg közülük.

Háborús veteránként Ghalt a Battleborn-hősök legtapasztaltabb harcosa, alapjáraton pedig egy shotgunnal ritkítja majd az ellenséges csapatot. Aknáival megbénítja és megsebzi ellenfeleit, és biztos, ami biztos, egy kilőhető horgot is kap, amivel beleránthatja az arra császkáló rosszarcúakat. Különleges képessége, hogy tíz másodpercre egy második shotgunt felmarkolhat.

Deande a háttértörténetét tekintve érdekesebb karakter, ő ugyanis a 20 ezer éves Jennerit Birodalom kémje, és ő maga is elmúlt már ezeréves, miután a jenneritek kifejlesztettek egy eljárást, aminek hála természetesen módon nem tudnak meghalni. Harci legyezőivel lopakodva, közelről támad alapvetően, de el is hajíthatja őket, hogy egy távolabbi ellenfélre is rámehessen. Legérdekesebb képessége, hogy nyolc másodpercre leklónozhatja magát, a derék hologram pedig épp úgy harcol majd, mint ő.

A Battleborn karakterei közül hét közül választhatunk majd kezdetben, a többieket - így a sztori szempontjából különösen fontos Ghaltot és Deandét is - fokozatosan oldhatjuk fel. A játék május 3-án rajtol el PC-n, PS4-en és Xbox One-on, legközelebb pedig PlayStationön találkozhatunk vele egy nyílt béta keretei között.

2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Ez teljes áru játék lesz.
1.
1.
GODL1KE
ez olyan overwatch és paladins -hez hasónló játék. Remélem f2p lesz mert az overwatch csalódás hogy nem lett az. :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...