Just Cause 3 - készül a multiplayer mod

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 2.
  • Letöltés
Link másolása
A Just Cause 2-höz hasonlóan a folytatáshoz is a rajongók készíthetik el a többjátékos módot, a JC2-MP mögött álló csapat már ki is adott egy videót, amiből kiderül, hogy állnak a munkálatok.

Már a Just Cause 2 is a közösség jóvoltából kapott multiplayer módot, a kiegészítőre (letöltés innen) még a Square Enix is áldását adta. Azonban hiába lett népszerű a házilag barkácsolt többjátékos rész, a készítők a Just Cause 3-at is meghagyták single player élménynek, ezért megint a rajongókra hárult a feladat, hogy lehetővé tegyék a csapatos akciózást a játékban.

Ők pedig vállalták is a feladatot, a JC2-MP mögött álló csapat bejelentette, hogy már dolgoznak a Just Cause 3 multiplayer modján, és ki is adtak egy előzetest, hogy bemutassák, hogy állnak a munkálatokkal. A jövőben folyamatosan helyzetjelentenek majd, aki követné őket, nézegesse a weboldalukat

2.
2.
mestermagyar
#1: Gondolom nem csak röhögnek rajtuk ha a JC2 multiplayer modja hivatalos DLC-ben jött ki anno.

Nagy poén volt, magyar szerveren day1 tolni anno, kár hogy elnéptelenedett hamar. Jó a multi csak valahogy a sandboxnál ritkán nyújt többet. Ahhoz minimum ki kell venni a grappling hookot és társait.
1.
1.
markoci555
Én nem szólom le azért a készítőket mert nem raknak be multit, de valamit azért adnak a csapatnak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...