Márciusban jön PC-re a Killer Instinct

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 4.
  • Hír
Link másolása
Most már tudjuk, hogy tavasszal érkezik Windows 10-re a Killer Instinct, ráadásul már kapásból a Season 3 tartalmát kapjuk meg. A karakterfelhozatal egyébként hamarosan Tuskkal bővül majd.

A Microsoft Studios kreatív direktora, Adam Isgreen megerősítette a korábbi értesüléseket, tényleg csatlakozik Tusk a Killer Instinct Season 3 karakterfelhozatalához, hasonlóan Kim Wuhoz - mindketten elérhetőek lesznek a premierkor.

A hír a fejlesztők legutóbbi Twitch-közvetítése során hangzott el, Isgreen emellett elhintette, hogy a Killer Instinct március folyamán landol PC-n, pontosabban Windows 10-en.

Ami pedig a további információkat illeti, a Season 3-ban frissül a Dojo oktatómód. Mindegyik bunyós némi finomhangoláson esik át, tovább dolgoznak az egyensúlyon, ráadásul több hőst kapunk majd, mint a Season 2 premierjekor.

Mint ismert, a játék támogatja a cross-platform multit Xbox One-on és PC-n. 

4.
4.
Azadojat
Akinek megvan a season 1-2, annak pénzesek lesznek a season 3 karakterek? (Érzésem szerint igen, főleg, hogy most ingyenes az egész cucc Gold előfizetőknek)
3.
3.
GODL1KE
Jó látom az battletoads? :D az a zöld?
2.
2.
godach
Remélem jó lesz a netkód és ha a játékosoknak tetszeni fog, akkor többen ráállnak majd a Cross-platform multira. Jó is lenne....
1.
1.
atesz89
Akkor pc-n az a játék jön ami már kinn van boxone-on? Vagy az jön már csak PC-re ami most fog jönni box-ra is. Season 1-2 is lesz pc-re?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...