Killer Instinct PC, XBOXONE

Xbox One-on tért vissza a Rare Killer Instinct-sorozata. Később PC-s változat is készült a játékból.

A tizedik évfordulóra ráncba szedik a Killer Instinctet

Éppen egy évtizede jelent meg Xbox One-ra a valaha szebb napokat látott verekedős anyag. Jó hír, hogy a Microsoft nem hagyja parlagon a Killer Instinctet, a szülinapra egy frissítéssel készülnek.

Újabb játékok landolnak az Xbox Game Passben

Július második felében sem maradnak újdonságok nélkül az Xbox Game Pass előfizetői, a PC-sek és az xboxosok is négy-négy játéknak örülhetnek majd a következő hetekben.

Killer Instinct - a steamesek is harcba szállnak

Heteken belül a Steamen is elérhetővé válik a Killer Instinct PC-s változata, jó hír ráadásul, hogy a Valve platformját választó játékosok sem maradnak ki a keresztplatformos multiplayerből.

E3 2017: Steamre is megjelenik a Killer Instinct

Ahogy a Microsoft legtöbb exkluzív címe, úgy a Killer Instinct is megjelenik végül a Steamen, így a Windows 10-zel nem rendelkező PC-s játékosok is belenézhetnek a verekedős játékba.

E3 2017: Killer Instinct - a hónap végén jön Eagle

Eagle, a Killer Instinct huszonkilencedik játszható karaktere a hónap végén érkezik. Az indián harcos Thunder tesója, ám nem kevésbe dühös, és íjával osztja az áldást - ha nem hiszed, csekkold le az új előzetest!

Íme, a Games with Gold januári ajándékai

A Microsoft bejelentette, hogy milyen ajándékokat kapnak az Xbox Live előfizetői januárban. Ezúttal is négy játéknak örülhettek, többek között a magyar fejlesztésű Deathtrapet is bezsákolhatjátok!

Kampányt kapott a Killer Instinct

Ingyenesen letölthető a Killer Instinct kampánya, a Shadow Lords, melyben az a feladatunk, hogy egy csapat bunyóssal a hátunk mögött lenyomjuk Gargost, és megakadályozzuk, hogy uralma alá hajtsa a Földet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékőrület, igaz, ezúttal mérsékeltebb tempóban iparkodtak a kiadók és a fejlesztőcégek. Kiegészül a Destiny, folytatódik a Batman, és a kosárlabda-rajongók is melegíthetik a kontrollereiket.

Killer Instinct - Eyedol is csatlakozik

A hónap végén az 1994-es Killer Instinct végső főgonosza, Eyedol is csatlakozik a modern kori újrázás harmadik szezonjához. A bejelentés mellé egy bemutatkozó trailert is kaptunk.

Killer Instinct: Definitive Edition bejelentés

Ha szeretnéd, hogy a polcodon is ott pihenjen a Killer Instinct, akkor jó, ha szeptemberig nem nyúlsz a malacperselyedhez. Az Iron Galaxy verekedős játékának definitív kiadása ráadásul elképesztő tartalommal érkezik.