Csúszik a Rainbow Six: Siege első kiegészítője

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 4.
  • Csúszás
Link másolása
Habár januárra vártuk, a Ubisoft szerint csak február elején érkezik a Rainbow Six: Siege Operation Black Ice névre keresztelt DLC-je. Szóval nagy baj nincs, csak pár hetes csúszásról van szó.

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem januárban érkezik a Rainbow Six: Siege első DLC-je. A Ubisoft szerint a csomagot csak február 2-án tölthetik le a 30 dollárba kerülő Season Pass tulajdonosai, anélkül hogy ingame kreditet, vagy további pénzt áldoznának rá.

Még szezonbérlet nélkül is megnyithatjuk az Operation Black Ice tartalmát, igaz, csak február 9-től. A DLC-ben két új operátort, a kanadai Joint Task Force 2 tagjait találjuk, illetve kapunk egy új térképet és pár fegyverskint is, nem is beszélve a játékmenetet érintő frissítésekről.

A Ubisoft összesen nyolc további hőssel bővíti a felhozatalt, a karaktereket nagyjából 25 órányi munkával térítésmentesen megnyithatjuk. A kiadó szerint ha egy átlagos játékos heti 8-10 órát tölt a Siege-dzsel, könnyen kiszámolható, hogy 2-3 hét alatt unlockolhatja az operátorokat. Persze a játékosok valódi pénzből is megvásárolhatják őket, darabonként 5 dollárnak megfelelő R6 kredittel.

Idevágó hír, hogy az Amazon olasz részlege szerint január 10-én érkezik a Rainbow Six: Siege-et, és a Vegas első két részét tartalmazó Xbox One-konzolcsomag, amit 1 TB-os merevlemezzel szerelnek. Ára 399 dollár lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...