Májusban jön az új Homefront?

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 6.
  • Pletyka
Link másolása
Az amerikai Target áruházláncban egy foglalási kártya megvásárlásával máris előrendelhető a kalandos úton Deep Silvernél kikötött Homefront: The Revolution. A kártya viszont azt is elárulja, mikor jelenik meg az új rész.

Igazán kalandos utat járt be a Homefront új része, a Homefront: The Revolution, hiszen eredetileg a megboldogult THQ kezdett el rajta dolgozni. Miután a kiadó teljes csődöt jelentett, a Cryteknél landolt a játék fejlesztése, azonban a frankfurti alakulat is komoly pénzügyi problémákkal nézett szembe az elmúlt időszakban, így végül a Deep Silver csapott le a Homefront-jogokra. 

Ennek az útnak azonban hamarosan a végére érünk, a 2014-es E3-on bemutatott folytatás ugyanis jó eséllyel idén tényleg boltokba kerül. Ha hinni lehet a Target előrendelői kártyájának, akkor már májusban harcba indulhatunk.

Az amerikai üzletláncnál ugyanis már most rögzítik az előrendeléseket, amelyek után foglalási kártyákat osztogatnak. Ezen pedig jól láthatóan szerepel a Homefront: The  Revolution megjelenési dátuma, ami május 17.

Ha minden igaz, ezt megelőzi majd egy multiplayer béta is, ami valamikor az év elején lesz esedékes és első körben csak Xbox One-on lesz elérhető.

A játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül.

3.
3.
Chrysh
Csak ne legyen olyan rövid, mint az előző!
2.
2.
crytek
Frankó. Várom nagyon. Előzetesek alapján le se tagadhatja a game ,hogy a Crytek csinálta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...