Tartalmas bemutatón a Far Cry Primal

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 9.
  • Videó
Link másolása
Tegnap kiderült, hogy pontosan milyen rendszerkövetelménye van a kőkorszakba elkalauzoló Far Cry Primalnak, ma pedig egy bő kétórás bemutatót tudunk mutatni a játékról.

Zoenn jóvoltából tegnap megtudhattuk, hogy a PC-s Far Cry Primal minimum gépigénye ugyan nem támaszt majd komoly kihívást a rajongók elé, az ajánlott rendszerkövetelmény azonban alaposan megizzasztja majd a kőkorszaki kalandorokat.

És ha még ezek után is szívesen vetnéd bele magad a vadvilág rejtelmeibe, akkor jó hírünk van, mert most egy bő kétórás felvételen nem csak a fejlesztők árulnak el friss részleteket játékukról, de játszanak is vele, így rengeteg tartalmas, eddig nem látott jelenetre is bukkanhattok, ha végigbírjátok nézni a Jean-Christophe Guyot, Kevin Shortt és Naomi Savoie közreműködésével készült livestreamet.

A Far Cry Primal február 23-án landol Xbox One-on és PS4-en, míg a PC-s verzió március 1-jén érkezik.

24.
24.
godach
#23: "Hogy ezer arab vetné rátok magát..."

Ezzzz mekkorrra LOOOOL
áháháháh :D
23.
23.
Caleon
Úgy látom, a kommentelők némelyike naponta rohangászik különféle játékokban kardfogú tigrisek és mammutok után. Elsőként lockolják ki minden játékban a dárdát és a kőbaltát, kergetik az állatbőrökbe lengén öltözött őscsajokat.

Megrendítő ez a vak gyűlölet, ahogyan utálni tudtok egy játékot vagy franchise-t.

FC 4 olyan, mint az FC3? Hála az égnek, mert az FC3 nagyon jó. A Primal olyan lesz, mint az FC4? Bizonyára igen, mert a játékmechanika alapjai már le vannak fektetve és ezek többé-kevésbé találkoztak a játékosok szimpátiájával.

De ami a legviccesebb... néhányan írják, hogy már a FC3-at is utálták, sőt akár az egész FC-sorozatot. Vajon minek jönnek be egy ilyen hírhez?

Hogy ezer arab vetné rátok magát...
22.
22.
Extol
Már novemberben előrendeltem. Várom már
21.
21.
godach
#19: Szoktam hagyni időt egy-egy rész között, az apróbb változtatások szokatlansága miatt. Egyébként érdekes, hogy én nem szeretem a minecraftot. Sőt, semmibe sem nézem, viszont elfogadom hogy van egy rajongótábora, ezáltal a sikerét is.
De nem fordulok meg, egyetlen Minecraft hír alatt sem. :)
20.
20.
zsoze
2 3 4 mind ugyab az semmi ujitas ninsc benne ez is egy unalmas szemet lesz. az utolso resz annyira ellaposodott a bégére ,,hgy kinkeservesen toltam ki és ezért fizettem mi???? Soha többet FC.t az 1 és a 3. rész ért valamit
19.
19.
Dark_Temptation
#12: Most játszod a harmadikat oké. Játsz végig a 4.-et aztan mond el ugyan ezt a véleményt mert hogy ez egy átskinnelt fc4 dlc az fix. Ubifos itt is hozza az ac minőséget... Szégyen!
17.
17.
markoci555
#12: Nem tudom miért szeretik az emberek az első részt. Én még csak azzal játszottam a Far cry-ok közül és iszonyatosan sz*r egy játék, ezért nem volt erőm belekezdeni a 2.-ba se, mi van ha az még rosszabb lesz?

Videóba beletekergetve pedig ez sem igazán jött be, pedig eddig kíváncsi voltam rá és tetszett a kisvideók, képek alapján. Nekem úgy tűnik, hogy az AI valami iszonyat gyengusz. Gondolom túl komolyan vették az ősembert és sz*rtak rá az egészre :D
16.
16.
Chrysh
#12: Abszolút jó, ezt aláírom, csak azt nem értem, hogy mire a nyafogás, ha már egy nem Far Cry- címmel fémjelzett openworldről van szó?
12.
12.
godach
Egy sandbox, fps lövöldének, gyűjtögetéssel és járművezetgetéssel a Far Cry sorozat, a játékosok kánaánja. Az első rész is odavert, a második is (attól hogy gyenge és unalmas volt a sztori) és most a harmadikat játszva, azt kell mondjam, megint sikerült nekik újat mutatniuk és hangulatot teremteniük.
Én esküszöm elfogadom, ha valakinek nem tetszik, de a Far Cry azért minőség, és kezd nagyon az az érzésem lenni, hogy egyszerűen akiknek ez nem jön be (stíluson belül) azoknak nem is való.
11.
11.
Dercsi
Szerintem pedig jó lesz, max nektek kimarad :D
9.
9.
Chrysh
#8: Jaja, mint a Blood Dragon-t! Úgy még lenne benne elég tartalom arra az időre.
8.
8.
Dízel
Jo dolog, hogy probalnak újítani, de ez sztem nagy mellé fogás lesz.
Nem maga a játék mechanika, hanem maga a játék. Most egy őskorba mit lehet csinalni? Régebbi részekbe voltak járművek, nagyon sok és sokféle fegyver, fegyver fejlesztés stb, most meg?!
Inkább visszafejlődésnek nevezném picit, jobb lett volna ha kiadnak egy primal dlc-t, mert ez nem fogja megállni a helyét önmaga.
7.
7.
logic5
Ez egy hulladék, akárki akármit mond...
6.
6.
Chrysh
#2: Legalább olyan agyatlan bázisfoglalgatós játéknak tűnik, mint a JC3 ott bezzeg jártatod a szádat, hogy szar, itt meg tetszik?
5.
5.
mestermagyar
Tévedtem előző alkalommal, ez méltó a Farcry névhez:

-Ugyanaz a változatlan nevetséges AI van benne mint az előző nem is tudom 4 részben?! Ez még nem is lenne gond, csakhogy a probléma ott ütközik ki hogy ez az AI a világon a legeslegmegbocsátóbb amit az életben láttam. Emlékszem hogy a Farcry 1-ben mindig kérdezgették egy szisszenés után hogy "Where is he?" És elég keményen szarrályuggattak amikor észrevettek akárcsak egy pillanatra is, Nem volt az sem géniusz, de inkább keltette egy megnőtt zsoldos harcos érzését mint ezek a senkiháziak.

-Fáradságot továbbra sem vesznek hogy egy bázist ne pont ugyanúgy kelljen bevenni, ezt már 5. része teszik a Farcry 2 óta. Nem tudom, de a Just Cause 3-at rendesen eltángálta a kritika emiatt, itt ez miért nem történik meg?

-Ez a játék nem őskorszakban játszódik, hanem az eddigi ragdollok és 3d tárgyak öltöztek be ősember skinekbe. Hát természetesen majdnem kifogyhatatlan dárdahajigálás és a játék felét kitöltő íjharc az kihagyhatatlan volt mert ugye könnyebb csak kicsit lelassítani a gépfegyvert mint teljesne új jtékmechanikát készíteni egy teljesen mást igénylő korszak alá.


Én a primaltól, az első képek alapján valami félsandbox sztoriorientált félrealisztikus ősemberes játékot vártam volna.
4.
4.
n_csacsi
szerintem, eléggé sajátos ötlet és tökéletes a Far Cry nevéhez én már nagyon várom ps-re. Remélem a vadászat nem lesz egy idő után monoton.
3.
3.
godach
Nem szoktam ilyesmiket nézegetni, de most belekattintottam mert pont most nyomom az FC 3.-at. Ez a baglyos cucc, nagyon ütős lett. Remélem, sok hasonló ötlet lesz benne.
2.
2.
gomba56
1.
1.
pucu9011
Kövezzetek, de valahogy ez nekem nem jött át....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...