Csak márciusban jön a Shadow of the Beast

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 11.
  • Megjelenés
Link másolása
A PlayStation Store frissített megjelenési listája szerint az eredetileg január végére datált Shadow of the Beast csak öt héttel később, március elején mutatkozik be. A csúszás oka egyelőre ismeretlen.

November elején jelentettük, hogy a brit PlayStation Store-on publikált megjelenési dátumok szerint a régóta várt Shadow of the Beast január 27-én jelenik meg. A PS Store legújabb frissítése szerint azonban a premierre már nem kerül sor ebben a hónapban. Az 1989-ben megjelent amigás játék rebootja a legújabb információk szerint március 2-án, vagyis öthetes csúszás után jelenik meg.

A fejlesztést végző Heavy Spectrum Entertainment Labs egyelőre nem kommentálta a csúszás hírét, így az okok sem ismertek.

Nem ez lesz azonban az egyetlen PSN-es cím, ami késik. Tegnap az is kiderült, hogy a Housemarque twin-stick shootere, az Alienation is később jön.

2.
2.
zozo76hun
mivel amiga-m soha sem VOLT...

na igy akartam irni
1.
1.
zozo76hun
ez egy eszmeletlen szep jatek volt akkor amiga-n. kesobb jott a c64-es portja is. mivel amiga-m soha sem, c64-eskent csorgattam a nyalam a commodore vilag-ban levo leirast olvasva. de szep idok voltak azok!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...