Shadow of the Beast PS4

Valódi vérgőzös akciójáték PSN-en.

Shadow of the Beast teszt

A Heavy Spectrum alkotása le sem tagadhatná, hogy egy amigás klasszikus remake-je. A játékmenet olyan, mintha 1989-ben járnánk, csak a könnyfakasztóan pofás külső miatt érezzük modernnek. Ám ezzel nincs különösebb baj.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A hosszú hétvége bezavart picit, azonban a világért sem hagynánk benneteket megjelenési lista nélkül! A hét főszereplője a Homefront: The Revolution, Philadelphia már várja, hogy felszabadítsd az észak-koreai elnyomás alól.

Launch trailerek a reggeli mellé

A héten több sikervárományos cím is a boltokba kerül, köztük a Shadwen, a Valkyria Chronicles Remastered és a Shadow of the Beast is. Összeszedtük nektek az említett három játék launch trailerét.

Shadow of the Beast - az eredeti amigás verzióval

Matt Birch, a Heavy Spectrum vezére és alapítója a PlayStation Blogon jelentette be, hogy az e hónapban megjelenő felújított Shadow of the Beast kisebb ajándékokkal is kedveskedik majd a rajongóknak.

Shadow of the Beast - szenvedj meg a befejezésért!

Érdemes lesz durvább nehézségi fokozaton végigjátszani a Shadow of the Beastet, hiszen csak annak a végén érhető el a bővített, igazi befejezés. Aki könnyű szinten játszik, az sok mindenről le fog maradni.

Májusban tényleg jön a Shadow of the Beast

Megannyi csúsztatás után végre napra pontos dátumot kapott a Heavy Spectrum akciójátéka. Május közepén csaphatunk le az alkotásra, amelyről most egy képtriót is kaptunk.

Csak márciusban jön a Shadow of the Beast

A PlayStation Store frissített megjelenési listája szerint az eredetileg január végére datált Shadow of the Beast csak öt héttel később, március elején mutatkozik be. A csúszás oka egyelőre ismeretlen.

A PSN három játék dátumát szellőztette meg

A brit PlayStation Store egy rakás várva várt játék megjelenési dátumát és árát szellőztette meg a minap. Most már okosabbak lettünk az Alienation, az Unravel és a Shadow of the Beast premierjével kapcsolatban.

Shadow of the Beast - Aarbron, a mészáros

A párizsi Sony-konferenciáról maradt még egy trailer, amit nem mutattunk meg. Ez pedig a Shadow of the Beast friss kedvcsinálója, amiben a már látott jelenetek mellé újat is csempészett a Heavy Spectrum Entertainment Labs.

E3 2015: Shadow of the Beast gameplay bemutató

Még mindig nagyon keveset tudunk a két évvel ezelőtti Gamescomon bemutatott, 1989-es amigás klasszikus Shadow of the Beast újrafeldolgozásáról. Ezen igyekszik változtatni Matt Birch, a játékot készítő stúdió vezetője.