The Division - kisebb lesz a térkép, mint vártuk

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 18.
  • Hír
Link másolása
A nemzetközi sajtó már a múlt hét folyamán belenézhetett a The Divisionbe, így derült fény arra is, hogy a játék kisebb lesz, mint amire számítottunk. Brooklyn is kimarad belőle például, pedig ezt a városrészt még a trailerekben is mutogatták.

A hétvége folyamán kiderült, hogy mekkora lesz a The Division térképe, és ezzel együtt az is, hogy a játék New Yorkja Manhattan belvárosát foglalja majd magába - Brooklyn, Queens, Bronx és Staten Island is kimarad a játékból, legalábbis egyelőre.

Mindez azért is érdekes, mert a játék összességében kisebb lesz, mint amire számítottunk (lásd a fenti képet), különösen Brooklyn kihagyása furcsa, elvégre a kerület két korábbi előzetesben is felbukkant. Magnus Jansén kreatív igazgató szerint a The Division így is hatalmas lesz, és részben technikai okokkal, részben pedig a történettel indokolta meg az Examinernek, hogy miért csak Manhattanben bóklászhatunk majd.

"A The Divisionben Manhattan belvárosát járhatjuk be, egyrészt azért, mert mindent egy az egyben lemodelleztünk a városrészben, másrészt pedig a járvány miatt: lényegében mindennek vége, mindenki megpróbált elmenekülni, nincs több üzemanyag az autókban, nincs közlekedés, mindenki gyalog jár."

A végleges térkép a fenti videóban csíphető el az első perc végén, ez alapján így is marad majd látnivaló a játékban. A kimaradt területeket sem temetnénk persze, fogadni mernénk, hogy DLC-k formájában kapunk még plusz helyszíneket.

A The Division március 8-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, a bétatesztje pedig a jövő héten várható.

30.
30.
pippyniga
#19: Szintén Zenész!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29.
29.
respectpele10
#24 Hát úgy mondom, hogy sokan lemondhatják az előrendelést esetleg. Amugy kódokhoz simán hozzá lehet jutni, múltkor 300 ft volt g2a-n. (Gondolom még mindig)
27.
27.
Dízel
Magyarul megint kapunk egy félkész játékot. Miért nem lepődök ezen meg Ubisoft? :D És van aki reménykedett h. mekkora egy marha jó játék lesz...
Amugy a videoban mi az h. lövöm az ellent 2 percig ? :D realistic...
grafika is butult. hát gratulálok. Gondolom azért az optimalizálatlansága megmarad. :D Na ezért torrentezik le sokan a játékokat! Persze en nem mert ehhez hozzá sem érek.
25.
25.
Chrysh
Hogy miért olyan kicsi a pályára a válasz:

"A The Divisionben Manhattan belvárosát járhatjuk be, egyrészt azért, mert mindent egy az egyben lemodelleztünk a városrészben, másrészt pedig a járvány miatt: lényegében mindennek vége, mindenki megpróbált elmenekülni, nincs több üzemanyag az autókban, nincs közlekedés, mindenki gyalog jár."

Ez az ostoba magyarázat már így év elején nyugodtan indulhat "Az év kifogása" címre
24.
24.
gamerplayer
#20: A The Divisionhöz zárt béta van, ami az előrendelőknek elérhető csak.
23.
23.
_NMI_
#19: Heh, mekkora egyetértés! :D

Ja és kösz a BSG véleményezést :)
20.
20.
respectpele10
#16: De akkor miért csinálnak bétát ? Így csak vásárlókat veszítenek, nem ?
19.
19.
ADMlN
Az E3-as bejelentés óta ez a játék nálam átment az "úristen mennyire király"-ból,a "meh"-be.
17.
17.
Hát egy másik oldal szerint folyamatosan jönnek hozzá az ingyenes tartalmak,de persze a fizetös dlc-k böl sem lesz hiány :) Grafika a dead rising 3 ban is jobb erösen vissza vettek ubiék már megint!Kiváncsi leszek mi lesz ebböl.
16.
16.
Juha
Az UBI lassan leállhatna már ezzel a "sokat ígérek, hogy mindenki előrendeljen" hozzáállással, mert nagyon nagy bukta lesz a vége.

Az Early Access kutyafüle ezekhez képest, ott legalább csak a terveiket hangoztatják, nem úgy állítják be trailerekkel stb., hogy ez már ilyen-olyan faszányos lesz, vegyedmeg!
15.
15.
Prax
Tegnap előtt láttam Angry Joe-nál egy órás gameplayt róla, ott minden komment arról szólt, hogy nem hasonlít az E3-as verzióra, sokkal gyengébb grafika téren. Pár komment arról, hogy ez a Destiny 2, gondolom nem ok nélkül. Idővel kiderül, hogy mit akarnak lenyomni a torkunkon.
12.
12.
fehersam
#11: Jövedőmondó Blazkowicz. a kristálygömböd súgja, vagy csak látod a rontást a játékon? :D
11.
11.
Blazkowicz
Nyugi, benne lesz minden kihagyott rész, darabonként 20-30€ árban DLC formájában 2 nappal a megjelenés után (egy olyan játékban amiért alapból 60€-t kell fizetni....). Thx Ubi, ez a következő játék amit nem veszek meg tőletek. Jó lesz nevetni majd a sok siránkozó embereken, a fórumokon, mert bár a játék jó lesz, de tartalom alig lesz benne és a szerverek is egyenlőek lesznek egy kupac sz@arral. :)
10.
10.
fehersam
Senkinek nem kötelező megvenni. De ha megveszed, akkor ne kellejn azt hallanom voica chatben, hogy "húúú ez a térkép de kicsi", meg "az E3 trailerben sokkal jobban nézett ki". Aki ilyen az inkább adja oda a PC-jét/konzolját olyannak aki érdemes is rá!
9.
9.
#4: Ezt sem most hallottuk először. Kamu.
8.
8.
Lehet ebben szimpla kampányt játszani? Mert ha nem akkor totál nem érdekel. Úgyis kiderül még ez az, hogy mi nem lesz benne mégsem...ráadásul jól eltolták a megjelenést is, erre nem hogy bővülne, csökkenni fog.
7.
7.
markoci555
Ez olyan mintha a gta játékokban plusz pénzt kéne fizetni hogy az új területre mehess :D szégyen, pedig mennyire megfogott még amikor elkezdtek jönni a hírek...
6.
6.
Heldengeist
Őszintén, ért ez bárkit meglepetésként? Mikor jelent meg utoljára játékuk, ami olyan volt, amilyennek a megjelenés előtt beharangozták?
2.
2.
Lacek896
Nem erre mondják hogy kezd kibújni a szög a zsákból?
1.
1.
Yanez
Na azt én is lefogadom, hogy majd jön Brooklyn (meg a többi), kizárólag fizetős DLC formájában! Viszont manapság ezen már nincs mit csodálkozni. :(
Mellesleg számomra "vicces" látni azt a térképet, most már itt is. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...