Bombshell - akció és rock 'n' roll

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 18.
  • Videó
Link másolása
A 3D Realms nagyon elkapta a Bombshell lényegét a legújabb előzetesben: a szörnyirtás mellett bizony a füleink kényeztetése is fontos, a talpalávalót ütős rockzenei betétek szolgáltatják. Hallgassunk bele!

Vér, szörnyek, dögös főhősnő és brutális gitárriffek - címszavakban így foglalható össze a Bombshell. A legújabb trailer a betétzenékbe enged betekintést, amivel tutira nem lesz gond, kiválóan fokozza a hangulatot.

A Bombshell egy izometrikus nézőpontot használó régivonalas shooter, amely valaha Duke Nukem volt. Érdekesség, hogy a játék főgonoszát, Jadus Heskel professzort Jon St. John, vagyis Duke Nukem jól ismert hangja alakítja - még egy kikacsintás a rajongók felé.

Megjelenés január 29-én PC-n, és valamivel később Xbox One-on és PS4-en.

9.
9.
Chrysh
#8: A kettőnek nem kell feltétlen összefüggésben állnia. Különben, akkor mindig csak az adott kategóriában nyertes "Év játéka" tenne szert bevételre, ami elég hülyén hangzik. Pl. a Tocrhlight 2 a kategóriájában nem nyertes, mert ott van a Diablo 3, nem is üt akkorát, mint a Diablo 3, bevételben és eladott példányszámban sem olyan jó mint a Diablo 3, mégis egy jó játék, tisztességes eladott példányszámmal vagy bevétellel.
8.
8.
drat576
#6: Hát számomra azért mert...NEM INGYEN VAN.
7.
7.
BloodyDeath
Én nagyon várom!! Már most érzem, hogy én jót fogok vele szórakozni.
6.
6.
Chrysh
#5: Nem kell nagyot ütnie, lehet egy egyszerűen élvezhető játék is, ami jó bevételt termel. Nem értem, miért vár mindenki mindentől kirobbanó sikert...
5.
5.
PaprikaJancsi
#4: ...lesz semmi, megjelenik, pár ember megveszi, de nem fog nagyot ütni egyáltalán, de lehet picit sem.
4.
4.
PaprikaJancsi
Ebből nem
3.
3.
drat576
#1: Ez eredetileg valami felülnézetes cucc volt, aztán próbáltak rajta korrigálni, én személy szerint nem sok jót jósolok neki. Sőt akár rohadt nagy elhasalás is lehet.
2.
2.
kastorhun
#1: Ennek a játéknak szerintem nem is az a célja hogy komolyan vegyék.
1.
1.
xICEMANx
Hát a zene az okés de remélem nem sértek meg vele senkit, de én ezt a hülyeséget nem tudom komolyan venni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...