Dying Light - ilyen lesz a Bounty-rendszer

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 19.
  • Videó
Link másolása
A Dying Light: The Following sok-sok újdonsága között még mindig akad olyan, amit nem mutatott be a Techland. Ilyen a mindenki számára ingyenesen elérhető Bounty-rendszer is. Odabent videó magyarázza el a tudnivalókat.

Február 9-én jelenik meg a Dying Light legújabb, rengeteg újdonságot felvonultató letölthető kiegészítése, a The Following, ami már alapjáraton része lesz az Enhanced Editionnek is. Ez többek között új helyszíneket, új kalandokat ígér, miközben a járművek behozatala is alaposan csavar majd az eddigi sémákon. A DLC azonban tartalmazni fog olyan tartalmakat is, amelyeket ingyen megkap minden Dying Light-rajongó.

A Bounty-rendszer lényege, hogy számos küldetés és feladat többféle módon is újrajátszható lesz. Háromféle bounty közül választhatunk majd. Lesznek az alapfeladatok, a napi teendők és az olyan kihívások, ahol csakis a közösség összefogásával tudunk sikert elérni. A lenti videó részletesen bemutatja az egész rendszer lényegét és működését.

A DLC február 9-én jelenik meg.

7.
7.
giga321
És itt döntöttem el, hogy nekem kell ez a játék. Szerencsére jönnek rá az updatek mint a GTA Online esetében és így nem:fogom megunni.
6.
6.
Gombi90
#3: http://assets.vg247.com/current//2015/12/Dying_Light_How_To_Get_EE1.jpg

ezen a képen fent van minden eset kinek mit kell megvennie és ki kapja meg ingyen
3.
3.
koviprog
tud valaki, valami infót arra hogy akinek van season pass azt lehúzzák még valahol? vagy végre megkap mindent egyben? köszi
1.
1.
godach
Egy szavam nem lenne a DLCkre ha mind ilyen tartalommal és minőséggel rendelkezne, de amikor a Batmanhez kiadják a "bűrkabát" dlc-t hanyatt tudnám vágni magam...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...