Dying Light: The Following PC, PS4, XBOXONE

Rengeteg újdonságot kínáló kiegészítőt kapott a tavalyi esztendő egyik legkellemesebb meglepetése, a Dying Light.

Ingyenes a Dying Light: Enhanced Edition az Epic Games Store-ban

Az igéreteknek megfelelően mától egészen április 13-ig ingyen hozzájuthatunk a Dying Light: Enhanced Editionhöz az Epicnél. Ha még nem próbáltad a nyitott világú zombis parkour-őrületet, itt az alkalom!

Megvannak az Epic Games Store legújabb ajándékai!

Az Epic Games Store töretlenül teszi ingyenessé a játékokat hétről hétre: ezúttal egy poszt-apokaliptikus kaland és egy aranyos, kézzel rajzolt roguelike cím várja a játékosokat.

Az első Dying Light lehet az Epic Games következő ingyen játéka

Állítólag az április 6. és április 13. közti héten a Techland parkour-zombis játéka lesz az ingyenes cím. A szivárogtató eddig megbízható volt, a nap során kiderül, hogy most is az-e.

30 millió eladott példánynál a Dying Light-sorozat

A hírt a lengyel fejlesztőstúdió osztotta meg Twitteren, de az eladási adatok mellett akadt más érdekesség is.

Végzett a Dying Light fejlesztésével a Techland

Hét év után a Techland leáll a Dying Light támogatásával. Bár a játékbéli eseményeket vissza-visszaforgatják, új tartalmak már nem érkeznek – leszámítva a búcsút jelölő definitív kiadást.

Dying Light 2 - ötmillió fogyott belőle az első hónapban

A Techland kiadott egy sajtóközleményt, amiben elárulták, hogy nagyon jól állnak a Dying Light 2: Stay Human eladásai, ráadásul a sorozat első része is újabb mérföldkövet ért el nemrég.

Társasjátékot kap a Dying Light

A Techland és a Frostpunk társasjátékát is készítő Glass Cannon Unplugged partneri megállapodást kötött, aminek értelmében a lengyel stúdió játéka, a Dying Light is saját társast kap majd valamikor.

Újabb bővített kiadást kap a Dying Light

Míg a Dying Light 2-re várunk, hébe-hóba az első részhez is becsúszik egy-egy új kiegészítő, ami természetesen kiváló apropó, hogy újra és újra kiadják a játékot. A hírek szerint decemberben jön az Anniversary Edition.

Kisebb leépítés lesz a Dying Light fejlesztőjénél

Folytatódik a stúdióknál és kiadóknál nemrég beindult leépítési hullám. Ezúttal a lengyel Techland csapata erősítette meg, hogy az év végéig felszámolja a disztribúciós és kiadói részlegét.

Börtönbe látogatunk a Dying Light új játékmódjában

A Techland jóvoltából ingyenes frissítést kapott a Dying Light. A Prison Heist lényegében egy új játékmód, amely egy eddig még nem látott helyszínre, egy börtönszigetre kalauzolja a játékosokat. A cél a fegyverraktár.