Tovább késik a Liberty City Stories

  • Írta: fojesz
  • 2006. május 31.
  • Csúszás
Link másolása
Legutóbbi értesüléseink szerint a PSP-s Grand Theft Auto PlayStation 2-re átírt változata június 9-én jelenik meg. Vagyis jelenne - most újabb késésről számolhatunk be.
Legutóbbi értesüléseink szerint a PSP-s Grand Theft Auto: Liberty City Stories PlayStation 2-re átírt változata június 9-én jelenik meg. Vagyis jelenne - most újabb késésről számolhatunk be.



Az X360-as Table Tennis megjelenése révén június 9-ére datált átirat, a legújabb tervek szerint június 23-án kerülhet a boltokba. Habár közelít a megjelenés (mostanság inkább egyre csak távolodik, nem?), ennek ellenére még mindig csak egy dobozkép található a játékról galériánkban. Akkor, hogy is van ez? A korábbi Grand Theft Auto 3 alapján készült Liberty City Stories a sikerjáték előzményeit dolgozza majd fel, s minden bizonnyal az átlagostól alacsonyabb áron vásárolható majd meg.
2.
2.
skiz0
jaja, nagyon jó lenne, ha legalább PC-re is szintúgy megjelenne, és akkor talán kihúznánk már elégedetten a GTA IV-ig...nameg a Vice City Stories is majd jön, lehet aztis átnyomják PS2-re...
1.
1.
rocko
Ha nem jon ki majd pc-re, akkor kenytelen leszek csak a gta sorozatok miattvenni egy ps3-at... szoval remelem kijon pc-re:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...