Jön a dobozos Ziggurat

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 20.
  • Megjelenés
Link másolása
A Milkstone Studios tavaly mutatta be a Hexen és a Heretic előtt is tisztelgő Zigguratot, ami a csapat friss sajtólevele szerint a jövő hónapban végre dobozos változatban is kapható lesz.

A játék kiadója, a SOEDESCO, valamint a Ziggurat fejlesztéséért felelős MilkStone Studios megerősítette, hogy a tavaly PC-n és Xbox One-on digitális formában beszerezhető alkotásuk február végén dobozos változatban tér majd vissza. A belső nézetes dungeon crawler lemezes kiadása február 19-én mutatkozik be, arról viszont sajnos nincs információnk, hogy milyen árcédulával.

A Serious Sam, a Heretic és a Hexen előtt is tiszelgő Ziggurat egy olyan belső nézetes lövölde, ahol procedurálisan generált helyszíneken kell varázslónkkal megtisztítani az egyes szinteket. A játék érdekessége, hogy egyetlen életünk van, így minden egyes elhalálozáskor az első pályától kell újrakezdenünk a játékot.

A játékról írt tesztünket itt olvashatjátok el.

3.
3.
kamgecam
#2: Egyet kell értsek. Ps4-re szereztem be és hatalmas meglepetés.nagyon jó játék de azért nem könnyű!:)
Még a Hand of Fate-el vagyok így, olyan mint a régi szerepjátékkönyvek(pl Tolvajok Városa stb)rohadt jó hangulata van.
2.
2.
PaprikaJancsi
Megjelenés óta játszom vele, sokat javult, tonna számra jöttek a frissítések, amik új tartalmakat is hoztak a játék.
Én ha hasonlítanám azt mondanám, hogy a Binding of Isaac és a Serius Sam keveréke bitang sok tartalommal.
Aki szemezget vele annak teljes szívből ajánlom, és sima játékosnak is sok szórakozást rejt, mivel vannak nehézségi fokok így mindenki a maga képességeihez tudja szabni a játékot.
1.
1.
Extol
A Márió hőskorában is több volt egy életnél. Kíváncsi vagyok hogy a hardcore retro fanatikusokon kívül ki veszi ezt meg pláne dobozosan. Mondjuk a retro fanok nem mai retro-szerű indie játékokkal tolják, hanem valóban régiekkel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...