Borsos árcédulát kapott a The Witness

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 20.
  • Hír
Link másolása
Megkezdődött a PC-s The Witness előrendelői akciója, így arra is fény derült, hogy pontosan mennyibe fog kerülni a PlayStation 4-re is készülő új Jonathan Blow-játék. A rossz hír az, hogy meglepően sokba.

Napokon belül boltokba kerül a Braid alkotójának, Jonathan Blownak a legújabb játéka, a The Witness, ami meglepő módon egészen borsos árcédulát kapott. A játékhoz nemrég elindított előrendelői akció szerint ugyanis 37 eurót kell fizetnünk egy olyan alkotásért, ami csakis digitális formában jelenik meg - bár nem kizárt, hogy később dobozos változatot is kapunk -, és aminek az előrendelői akciója annyiban kimerül, hogy előrendelhetjük magát a játékot.

A készítők szerint a magas árcédula azonban tartalmas játékélménnyel párosul, hiszen a Myst által inspirált, nyitott világú, logikai fejtörőkkel színesített fura történetben közel 100 órányi játékidő és 667 puzzle vár ránk.

A játék első körben PC-re és PlayStation 4-re jelenik meg, január 26-án. Ezt nem sokkal később követi egy iOS-re készülő átirat, de az sem kizárt, hogy valamikor Xbox One-ra is ellátogat a The Witness.

12.
12.
coderman
Aki szereti ezt a mufajt, annak ez siman megeri 100 ora jatek idovel. Aki meg nem szereti... azt meg miert erdekli az ara?
11.
11.
mamgu
jó lesz ios-re de remélem a régebbi gépeken is fut majd nem csak az új tipusokon és itt talán az ára is barátságosabb lesz, vagy álmodom?
10.
10.
KeXxX
#1: Én is :D De tuti, hogy PS4-re veszem.
9.
9.
Dreadlox
#6: Az a baj, hogy az már nem indie. Attól h valami loe budget, attól még nem indie. Tudtommal ez az a csoport, ahol független fejlesztők vannak. Ergo aki indie címért 60 $/€-t kifizet, azt sztem átbasszák rendesen, mert nem kapsz semmi kézzelfoghatót....Oh wait, ez már az AAA címeknél is így van....
8.
8.
mestermagyar
#7: Ez a mazohistáknak van akik szeretik magukat beszivatni hogy egy potenciálisan ramaty játékra előre kifizetik a zsét, így bebiztosítják maguk a sírók sorában. :D
7.
7.
Yanez
De így mi értelme előrendelni? Elfogyni nem fog megjelenéskor sem, mivel digitális, és plusz tartalmat sem adnak.
6.
6.
mestermagyar
#5: Az a gond hogy nem ezek lesznek olcsóbbak, hanem az indiek kerülnek 60 ojróba amik a nagy kiadókhoz kerülnek.
5.
5.
Dreadlox
#4: Én nem, csak az árára. Ha 15 dolcsi lenne akkor azt mondom szuper. No meg módtámogatás, no meg dedikált szerverek.
4.
4.
Thor Vath
#2: Vagy a Mortal Kombatban. Tetszik ez a fajta összehasonlítás ;)
Te nagyon dühös vagy a Battlefrontra :)
3.
3.
markoci555
Logikai játékért soknak tartom én is. Ilyesmiket pár euróért árulnak steam-en, amikor nyomkodom a felfedezést, annyi hogy abban nem mászkálni kell, hanem rögtön kapod a feladványt.

#2 Hát biztos hogy én ezzel szívesebben játszanék :)
2.
2.
Dreadlox
De ahogy látom, még így is több tartalom lesz benne, mint a Battlefrontban. ^^
1.
1.
giga321
Azt hittem ilyen 5-6 ezer lesz :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...