The Witness Mobil, PC, PS4

Lenyűgöző logikai cím a Braid atyjától.

Már tölthetőek a Play at Home új ajándékjátékai

Amennyiben esetleg valaki elfelejtette volna, akkor most szólunk, hogy már reggel óta tölthető a Play at Home kezdeményezésben helyet foglaló kilenc indie játék PlayStation 4-re és PlayStation 5-re egyaránt.

Ingyenes lesz a Horizon Zero Dawn a jövő hónapban

Nem lassít a Sony a Play at Home kezdeményezését illetően, hiszen a következő hónapban nemcsak a Horzion Zero Dawn: Complete Editiont adja majd ingyen a PlayStation-tulajoknak, de mellé csomagol még kilenc kisebb címet is.

Ingyenes a The Witness az Epic boltjában

Április 18-ig ingyenesen tölthető a Braid fejlesztőjének puzzle-játéka az Epic Games Store-ban. Egy nyitott világot fedezhetünk fel benne, ráadásul segítséget sem kapunk a fejtörők megoldásához, nem kevés agymunkára lesz szükségünk.

Befutott a PlayStation Plus márciusi játékkínálata

Némi változás éri a PlayStation Plus ingyenes játékait, hiszen mostantól nem kapunk majd PS3-as és PS Vitás játékot az előfizetésünk mellé. PS4-en azonban egy fantasztikus shooter és egy remek puzzle-játék ütheti a markunkat.

Íme, a Games with Gold áprilisi kínálata

A PlayStation Plus követhező hónapban kínált játékai után a Microsoft is lerántotta a leplet az áprilisi Games with Gold felhozataláról, ami ezúttal egészen kellemesre sikeredett.

iOS-re is megérkezett a The Witness

Azok után, hogy tavaly Xbox One-on is megjelent a The Witness, a fejlesztők egy iOS-es portról is beszélni kezdtek, ami mára valósággá vált. A The Witness immár megvásárolható iOS-eszközökre is 10 dollárért cserébe.

GDC 2017: Itt vannak a fejlesztői szavazás jelöltjei

Hagyomány, hogy a játékfejlesztők is megszavazzák az elmúlt év legjobb játékait, a díjátadót idén is a Game Developers Conference keretei között rendezik meg, immár tizenhetedik alkalommal. Lássuk a jelölteket!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük! Kifejezetten tartalmasnak ígérkezik ez a hét a játékosok számára, érkezik az első Xbox Play Anywhere-cím, kapunk két sportjátékot, és néhány megcsúszott port is befigyel majd.

Xbox One-ra költözik a The Witness

A Braid alkotója, Jonathan Blow az IGN-nek megerősítette, hogy az év elején beharangozott Xbox One-os The Witness már nagyon a nyakunkon van. Az átirat szeptember közepén mutatkozik be.

The Witness teszt

Jonathan Blow hét évig dolgozott a legújabb játékán, ami nem csak azért jó, mert szép és tömve van agymunkára sarkalló rejtvényekkel, hanem egyfajta spirituális utazásra is hív. Ezek együtt remekül működnek.